Tuesday, 6 November 2012

eXperiEnce


Assalamualaikum...lame betul zie xupdate blog..rindu pulak zaman aktif b'blogging.. =)  sekarang nie, jadual harian zie dah makin lengang..final just around the corner..zie hope dapat manage masa dengan s'baeknye buat preparation untuk final exam nanti..cakap pasal tu..sedar xsedar hampir 3 tahun dah zie kat pSis..dah tua rupanya..xsedar lah pulak..haha... fyi, sejak zie b'mastautin kat sabak terbenam nie..macam2 binatang pelik zie jumpa..  first sekali, charlie...zie xpernah taw pon pasal serangga b'bahaya tu hingga lah zie bljr kat sini..


haaa...cmnie lah ghupe charlie tu...seluruh anggota badan dia berbisa taww...kalau kena, kulit macam melecur..memang pedihh..so far ahamdulillah zie xpernah kena lagi..ok tutup citer charlie, sambung pasal tadi....sejak dduk sini jugak lah zie rase zie ade jumpe binatang nie....


and paling latesttt...semalam zie terserampak ularr tengah lintas jalan...siyesly zie takot sangat..sebab zie xpenah experience jumpe2 ular and binatang2 kat atas tu lah...nak gugur jantung zie time tu..naseb baek zie xlanggar ular tu..siyes zie memang takot giler lepas tu..teringat2 je..sebab ular tu panjang gilerr and besaa..macam baru lepas kenyang makan sesuatu je.. tapi xpelah..semua tu pengalaman kan...mula2 kata xseronok study sini..lama pasti tempat nie kenangan kat sini akan d'rindui... :) kalau ada masa nanti banyak benda zie nak update... ;)  till then t8care..



1 comment:

zati nani said...

alahaii..sian die...