Wednesday, 16 April 2014

eh.???


assalamualaikum.. since last monday..azie dah start pakai my new eye glasses.. yeahh..i'm speaky girl now.. kalau nak tahu.. M paling cair bila zie speaky..sebab nampak extra c0mel k0t dimata dia..ahaks..perasannya..

since that day, i mean, since i came in new image, a few staff at my unit dah tanya2 juga "ehh..zie..baru 6bulan kerja dah pakai spek..6bulan akan datang pulak smntra nak confrim, tebal mana ntah spek dia.." zie ketawa jelah..sebab rasa funny dengan ayat dia tu..

bila azie kata...n0 lah..azie silau nie.. then ada pulak yang cakap "silau ye zie?? gitu tutup lah lampu.." and akak opismate azie ni pon backuplah "ehh..mana b0leh..macam mana nak buat kerja dalam gelap.." tak cukup tu...b0s pulak tambah2 perasa "kalau silau zie..pakai spek mcm en B tu.." spek itam lahh maksud b0s tu.. adehh..pecah ketawa semua 0rang masa tu..

tapi antara yang paling worse macam tak b0leh terima je..and tertanya2 why sampai macam tu..bila ada yang kata "waaa...tanjat lahh teng0k dia laen..pakai spek.." bajet2 tak ley time lah..then, ada yang kata "ehh...staff baru ke..?? tak kenal kan pon.." yang paling common pulak "bila zie pakai spekk??" dan ada yang tak fahamnya "heyy..kenapa pakai spek?? jangan laa pakai spek.." yang c0mel sikit "nampak laen azie pakai spek..bila start pakai.." kalau orang tanya bebaek and cec0mel..they deserve an answer..yang statement mcm hape2 tu..ai kasi tenyuman tak berapa nak ikhlas ajelah.. ahahh..



nah kita belanja gamba sikit..ouhh..bebajet ade yang nak sangat tengok lah..kah3.. since last time tak dapat nak fefeeling student sebab kasut rosak..n0w dah b0leh fefeeling student..lebih2 lagi bila icib0s kasi this diary bo0k..wahh..excited gila ase..tapi sayang nak tulis apa pon..M siap mintak satu pulak..mana ada..nie pon b0s yang kasi..


1 comment:

zarulfarhana said...

cantik spek tue...