Sunday, 21 April 2013

gwiyomi player


assalamualaikum...now it's about gwiyomi player story...zie sangat suka yang yeosob..vocalis kumpulan beast...and zie selalu nampak yeosob buat gwiyomi at mane2 game show and etc...so..one day..zie saje lah nak kasi kat abg M nie tgok yeosob buat gwiyomi....hinggalah satu hari..mase tu...die tengah sedih...and tak taw lah kenapa zie rasa nak buat gwiyomi tu untuk dia..dengan penuh segannya zie mintak tolong kawan zie record..tak sangka lah pulak dia suka sangat kan dapat vid tu..then few days latter die pulak buat kat zie time zie touching dengan die..


d'sebabkan zie suke sangat gwiyomi nie...zie pon tnjuk jugak kat mylovely love..mulanya dia macam tak minat..but the next day..die cakap nak tengok zie buat lagi...and kitorang pon ade lah record beberapa kali as memory and tambah collection of our videos...act kitorang sangat suke record videos everytime kitorang hang out together..:) hahaha...u can say...gwiyomi means a lot to me...coz abg M and mylove due2 pernah buat dengan zie..pernah buat untuk zie..and zie pon pernah buat untuk diorang...hahaha..paham x?? well for those yg xtaw gwiyomi tu ape n cmne?? refer link bel0w.. and he're is the guide ;) 



full song with lyrics and subs..

famous gwiyomi part compilation...

tapi rasanya ramai dah taw pasal nie kan..sebab dah mula ramai yang buat and upload di laman sosial..i named it gwiyomi fever..hahaha..zie pon hairan apesal makin menjadi2 pulak gwiyomi fever semenjak due menjak nie.. hurmmm....and this is mine...specially dedicated to my blog readers..mylove called it meowmie..hahahaha...please..... dont say any word.. ~.~ penattawwat2kiuthehehhandabaikanbackgroundtaksenonohskitttuwekkk

video


tapi.....yang paling kiut and terbaek..watch this --> https://www.youtube.com/watch?v=7sHg5Xl4KIw


No comments: