Friday, 24 May 2013

berKurSuS saMBiL bERcuTi


assalamualaikum...masha allah..again zie melupakan bl0g nie..no3..bukan melupakan..cuma tak dak masa...lepas zie habis praktikal ritu...2-3 days later zie dah kena pegi poli untuk interview after LI..sangat terkocoh2 dan rasa tak cukup masa..luckily berjaya siapkan jugak...tadaaaaaaaa.....




see..betapa bengkak nya mata sebab bertungkus lumus siapkan report dalam keadaan zie yang demam terok..batok2...sadis...klw refer to last entry..memang banyak sangattttt cerita zie patot update...tapi d'sebabkan masalah kesihatan...dan kesempitan ruang dan peluang...blog nie tersadai gitu jela...maybe next entry zie akan story..for now..zie nak share yang zie tinggal menghitung hari untuk graduate..konvo...hoo00reyyyy....finally finish my diploma at pSis.. alhamdulillah....syukur sangat....another thing is...zie skrg masih dalam quote kursus pentaulihan 3P...xtaw nak explain macam mana..tapi bila ada certification nie orang akan pandang kita..and paling penting..kalau amek sendiri kat luar sangatttt mahal..hehehhh ~.~''


kursus nie d'jalankan di Politeknik Ungku Omar, PUO ipoh..so...alang2 zie finally dapat jumpe and hangout with classmate kan...ktorang manfaatkan masa dan ruang nie untuk berkursus sambil bercuti..banyak sebenarnya tempat menarik kat ipoh nie...sebab apa zie kate gitu...?? sebab baru first week kat sana, ktorang dah kua berjalan2...

mcm zie and besties, ktorg kua hangout with their old friend..antara tempat ktorang pegi adalah gunung lang..siyesly tempat tu cantek..tak sangka wujud tempat mcam tu..act zie baru 2minggu kursus kat PUO..nie minggu k'2 ...lagi 2minggu je tinggal sebab kursus nie sebulan jeww..and next week we're planning to hang out at lost world of tambum...hahahh..malu nak ngaku..tapi zie org perak nie pon tak sampai lagi lost world tu..hahahh..shame on me..ok enough..here's a few photo taken at taman rekreasi gunung lang.. ;)







teruja pulak bila fikir nak pegi lost world next week...tapi....dalam keteruujaan zie tu...ada perkara yang mengelirukan dan menyakitkan sudut hati zie..apakah dia..?? mungkin next3424352 entry..lepas zie dah cerita apa yang patot d'ceritakan dahulu.. ;) till then t8care..adios..


2 comments:

Cik Bluewendy said...

wah..chantek permandangan kat situ.. good luck die.. smoga cpt sembuh =)

EiZaRaZiErYa said...

cik wendy...cantik kan..?? act lepas pegi ngn kwn2 nie..esoknye pegi lagi..nie pon rasa nak pegi lagi taw..tak puas rasanya menikmati keindahan alam..