Wednesday, 30 November 2011

abah : DaTe


0lla~ hell0 hai...como esta..??hurmmm..hari nie penat ket la...sebab semalam seharian date dgn abah...ehehhee...xde lah..sebenarnye..keluar ade banyak urusan..petang baru balek taw...sumpah penat..antara aktiviti "date" dengan abah semalam...abah pergi terapi letrik and wap kaki..both kat tempat yang same lah..seyes cemuih tunggu abah siapkan terapi tu salama satu jam...
|
|
|
v

gamba nie snap mase sume dah nak balek...snap p0n dari lua bilik je..tak0t owner die marah ke hape ke snap2 pic pulak..huhu.. =.=''

2 owner die tengah borak2 dengan pakcik tu..pasal terapi nie lah..

tadaaaa~ ramai kan..?? hurmmm..macam best je taw...sebab bile towel tu d'buka..bau herba die wangiiii...

die ade pasang lagu..muzik2 instrumental..tenang...damai....tapi kalau dah tunggu abah..tercongo0k je..macam orang pandai...mane xboring zie d'buat nye....huh... zie xbape taw sangat pasal terapi nie..tapi based on article2 yang zie bace kat dinding2 tempat tu...macam2 penyakit jugak yang dah makin sembuh...terapi ni long term punye effect la...macam after 21 kali terapi baru nampak sikit perubahan..

contohnye ade pakcik nie...dari die jalan pakai tongkat..dah xpayah bertongkat lagi dah...makcik yang dah masok IJN nak bedah coz saluran tersumbat...doktor hentikan operation tu sebab saluran tersumbat tu dah xde..jadi die kene bayar 4 ribu je..padahl kos sebenar pembedahan tu 25 ribu kot..hurmmm...even pesakit luekimea p0n, sel2 darah merah die naek 82% after lebih kurang 21 kali terapi..masalah2 yang die hadapi..macam sakit belakang..gatal2 and sebagainya..dah hilang lepas buat terapi tu..wahhh..dah mcm promote pulak..huhu...nie ape yg zie ingat dari article2 yang zie bace tu la...klw die tipu..tipu la zie p0n..huhu.. =.='' then..abah ade urusan kat bank...grrrr...again..kesabaran tercabar...ramai gile orang....
|
|
|
v


tunggu punye tunggu..punye tunggu...lutut zie pon menggigil lah..sebab xbreakfast dulu kat rumah sebelum keluar..mujur ade beli roti favourite zie kat 
|
|
|
v

yang nie..lupe snap gamba.....jadi curik kat go0gle je..huhu...

macam2 lagi lah yang zie ngan abah buat semalam....nak cite semua sampai es0k pon tak habes...huhu..
adios~ love <3 wink3>_<



2 comments:

azam said...

:) best ke??

EiZaRaZiErYa said...

best la jugak...ahahha.. =P