Tuesday, 22 November 2011

abah : TeKaNan vs GaLakaN


olla~ hell0 hai....como esta..?? ape yang zie nak cakap nie p0n ade kaitan jugak lah dengan final exam sekarang nie..TeKaNan vs GaLakaN.. cite nye macam nie...abah zie..suddenly kerap sangat telefon zie.
zie ade cite kan line maXis sini "terbaek".. yang tak paham nye..tiap kali abah telefon je..mesty line 0k~ mesty boleh cakap dengan abah.. ok la..xpela  tu kan..kalau tak mau abah mengamok nanti..huhu..

ehemmm..ape yang menjadi tekanan atau galakan sekarang nie...first time abah call zie..memang lah bersemangat zie nak study nak buat betul2..sebab abah janjikan macam2 lah kalau result cemerlang..selang be2rape hari..saat fikiran sedang serabut study menda yang menyerabutkan..siap tertido lagi..tibe2 abah telefon lagi..cakap menda yang same..

abah : hah..hang buat apa tu...
zie : study ..awat..?
abah : hah..pulun abeih2.. blajaq betoi2.. ------- menanti.. hahaha...ingat..tunggu hang habeih dipl0ma nanti..result el0k..dapat lah -------
zie : ye abah..insyaallahh..
bla3...bla3....bla3.....

 macam2 abah nasihat zie...tak pernah p0n abah buat macam nie mase sem2 lepas...so suddenly menda tu macam jadi tekanan pulak la pade zie..yela..tibe2 terfikir "macam mane kalau aku tak dapat buat..mesty abah kecewa...arghhh..aku kena berjaye...kena buat betul2... " haa..macam tu lah rase die...so~ macam mane p0n..kena lah study betul2...untuk lagi 2 paper yang tinggal nie...esok and luse..then boleh balekk..yea...huhu.. doakan kejayaan zie ye kawan2..serrramm nihh..

love <3 wink3>_<



2 comments:

meisnani said...

InsyaAllah zie... azie mampu... goodluck okayh! =)

Lelaki Ini said...

insyaALLAH BOLEH!
chaiyok2!