Tuesday, 15 November 2011

kAte oRang.. pAtaH TumBuh HiLanG bErGanTi


olla~ hell0 hai...como esta...?? ehemm...lame kan zie xupdate? alaaa...semua p0n dah taw kan...zie dah start final dah sekarang nie.. pagi tadi dah lepas satu paper FP301-Object Oriented Programming... alhamdulillah...dah lepas satu azab... tak taw la nak kate ape...senang tak..susah...?? boleh tahan lah...banyak teori je..ingatkan banyak tanye coding..huhu... ok~ lupekan jap s0al tu..zie nak share pasal event 11hb11 hari tu... ok~ mase tu..kit0rang buat majlis perpisahan untuk lecturer kit0rang yang akan berpindah semester depan..lebih tepat lagi...PA penasihat akademik kitorang la yang nak pindah..

agak sedih lah kan...dah 3 sem ...suke duke dengan die..tibe2 nak tinggalkan kitorang macam tu je...hurmmm.. ye..pAtaH TumBuh HiLanG bErGanTi tapi ini bermakna sem depan kitorang dapat mak tiri la...huuuu.. yeke mak tiri..?? kot tibe2 dapat bapak tiri..?? hah lagi masak..huhuhu... bukan ape..takot mak/bapak tiri tu nanti xbiase or ape2 lah dengan peel kami sekelas...kan payah jadinye tu...ok~enough lah...j0m tgok gamba sikit~
|
|
|
v




5 comments:

kotak bulat said...

kb pun ngah final.. huhu... gd luck!

meisnani said...

nani ta de mase tuh... hurmm

syaz@rozelt said...

wah2..sedapnyer kek tu..all da best 4 ur final!

EiZaRaZiErYa said...

kB : all d best 2 u to0 dear... ^_^
nani : ha..tu lah..sape suruh balek tinggalkan zie..ehehehe.. =P
syaz: memang sedap p0n...tapi dah habes la..xdpt nak kasi..ehehe...

hazanis said...

nice...=)

tag::

http://hazanis.blogspot.com/2011/11/11-11-11-1st-giveaway-myna.html