Saturday, 2 August 2014

sedut aura


assalamualaikum.. hari nie, salah sorang dari perfect 10.. besties azie masa di pSis.. already taken.. and one step closer to the wedding.. diorang tunang arini.. seriusly happy for her.. and dia.. gojes sangat habaq hang.. azie dan M antara yang awal juga lah datang.. since awal lagi.. kami pergi cari surau berdekatan dulu untuk solat zohor.. naseb baek jumpa..tak jauh pon.. tapi sign nya kecik sangat..ntah macam mana M boleh nampak..?? azie..?? tak perasan langsung kat mana dia tengok sign arah surau tu.. pftt...

mula2 sampai azie rasa segan teramat..betul ke nie rumah dia.. err..err...sebelum masuk, konon nak call dlu.. tapi dan2 lah kawan azie nie tak jawab..adehh.. naseb tak lama kemudian ternampak classmate azie kat dalam rumah..maka nya azie beranikan langkah..masuk rumah..salam kawan2..dan pi cari kawan azie nie kat bilik..auchhh.. dia cantek sangattt... diorang suggest kami makan dlu.. nmm..alang2 lapar..ok gak tu.. kami pi pelahap dulu.. lepas tu..sakan masing2 ajak bergambar.. ahahhh..




lama juga lah tunggu rombongan lelaki sampai..padahal orang dekat2 situ juga.. but since azie n M nak sangat ambil tahu macam mana process bertunang nie.. kami tunggu jugak.. teruja.. itu yang azie boleh gambarkan masa tengok process dua buah keluarga berbincang..M pon nampak khuysuk je dengar.. pasang telinga..hehehh..

elok je lepas habis majlis sarung cincin.. kami pon beransur pergi kenduri tahlil rumah kawan yang berdekatan.. but since perut kenyang..more to dok beborak je..yang laki2 nie jelah yang makan.. macam tak jumpa nasi setahun.. bhahaha.. tak puas lagi beraya... kami ikot kawan sorang lagi pergi rumah dia.. well..since azie pon tak pernah sampai rumah dia kan.. kami ikot aje lah..katanya dekat..tapi boleh tahan jauh gak la..sempat memasing lapar balek.. hak2..jadi kat rumah dia..kami pakat2 makan sakan lah.. dan bergambar sakan..



sekian ajelah untuk hari ini.. ini kira sikit lah azie lanja gambar.. bhahhaa.. but siyesly.. i'm happy.. bahgia lah bila persahabatan yang terbina 3 taon tu still kukuh sampai hari ini..


2 comments:

zarulfarhana said...

cantik pelamin...

EiZaRaZiErYa said...

yups..cantek kan..? pandai kawan azie pilih..