Wednesday, 22 April 2015

Majlis Kecemerlangan FSKIK

Assalamualaikum.


alhamdulillah. memang semester lepas azie berjaya dapat result yang cemerlang.. dan kebetulan semester ini, fakulti anjurkan majlis anugerah kecemerlangan.. jadinya, merasa juga lah azie nak pergi majlis anugerah kecemerlangan bagi pelajar2 yang dean list.. sebab dulu masa diploma, dapat juga dean list or kat poli kami sebut akj.. anugerah ketua jabatan.. tapi takde pon taw masjlis2 gini.. kau pergi jabatan.. kau ambil je sendiri kau punya sijil dean list tu.. huhu... act tak banyak pon nak cerita.. just beratur naek pentas, ambil kertas kuning dalam gmbar diatas.. acah2 ambil sijil lah kan.. then within setiap kos punya turn ambil sijil, ada persembahan wakil dari setiap kos yang ditawarkan oleh Fakulti Seni, Komputeran dan Industri Kreatif (FSKIK).

ini lah kawan2 sama umur, sama kos, selalunya sama kelas dengan salah sorang.. In sha Allah cuba dapat dekan sama2 lagi sampai grad.. baru lah sweet kan.. hihi

ehemm... abaikan muka tak semenggah tu.. doakan azie berjaya kumpul dekan sampai grad ye.. amin..



1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini