Tuesday, 8 September 2015

pertama kali di pusat kesihatan upsi

Assalamualaikum..

hari kedua kuliah semester 1 tahun 2 a.k.a semester 3.. azie masih lagi tidak sehat.. jadi.. sebab risau nanti tak dapat belajar dengan tekun.. maka azie pon berniat nak jejak kaki ke pusat kesihatan upsi.. segan nak pergi sorang.. azie ajak kawan teman.. mujurlah dia sudi..

tunggu punya tunggu.. taw2 nombor tak dipanggil..dah skip panggil nombor lain.. tak lama kemudian.. ada sorang staff ni panggil azie..and suruh duduk berdekatan bilik dr yang patut azie jumpa.. ate tadi tak duduk situ pasal kusi penuh.. ramai pakat tak sehat jerebu2 nie..

masa azie duduk situ..tiba2 staff tadi panggil lagi..and bagi nombor baru.. tapi tak lama kemudian.. ada sorang staff lagi panggil azie masuk.. lalu azie masuk dan ajak kawan azie masuk sekali..hahahh.. sempat lah dr tu perli..eh ada dua radziah ke..pftt.. tapi azie sengih jelaa.. while kawan azie kata..dia suruh teman.. hahah..oii bikin kantoii laa..

then dr tanya kenapa.. azie pon cerita la..kata batuk..sakit tekak.. then dr mintak nurse tu check suhu..katanya alahaii sikit aje.. hurm.. tu pasal azie malas kalau demam sikit2 nk pergi klinik..nanti dr perli cmtu lah..finally menda azie takutkan dah jadi..tebal jek muka rasa kena perli cmtu.. tapi azie sengih jela.. cakap dah masuk belajar.. takut teruk nak study tak fokus.. pahtu dr tu senyap je.. then dia fikir2 nak kasi ubat apa.. lepas tu..azie keluar dan tunggu ubat.. masa tunggu ubat tiba2 ternampak kawan M.. azie tahu dia kerja pusat kesihatan..tapi tak tahu bahagian mana,,rupanya bahagian pergigian.. sembang2 lah kejap weols di kaunter tempat dia kerja tu..huhu.. siap perli azie kata azie demam rindu kat M.. haihh..arini memang hari orang perli azie ke.. uhukk


tak taw laa makan abeh ke idak ni nanti...hahah.. pasal azie pe'el dah sehat sikit tak makan ubat dah..



1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini