Wednesday, 14 September 2011

aku adE kau xB0Leh aDe


0lla~ hell0 hai..como esta.. ape khabar..??  ok~ biasa korang dengar "aku ade bla3...kau ade..??" 
tapi kali nie ape yang zie nak bincangkan berbeza sikit...  "aku adE kau xB0Leh aDe" haaaa~ menarik tak..?? ehehe...

sebelum ape2...zie nak tanye korang dulu la...korang pernah tak rase macam nie..?? yela..rase yang bile k0rang ade sesuatu..and kalau boleh..korang tak nak orang laen ade jugak ape yang korang ade tu.. tak kesah lah samada hal nie melibatkan barang atau ape2 p0n lah..pernah tak...?? zie tak taw orang laen..tapi memang ade yang rase macam nie.. u can call it pengakuan dari my friend lah.. s0~ why...?? kenape..??  kenape kita ade rase macam nie..?? "aku adE kau xB0Leh aDe" ..ok~ 

1--> kes tak dapat nak rase bangge dengan ape yang kite ade...since orang laen pon dah ade  and nak ade jugak ape yang kite ade..
2--> takot ape yang orang laen ade tu lebih dari ape yang kite ade..
3 --> tak nak / tak suke orang laen tiru ape yang kite suka [mostyly like something yang boleh buat hobi] coz nanti..akan ade lagi ramai foll0wer...ade je yang nak ik0t.. =.=''  so~ dah jadi xspecial lah..bukan kite je yang ade..kan..

m0re reason..find it by urself..kui3... so~ macam mane nak selesaikan masalah nie...?? since masalah nie pon datang dari kite sendiri..jadi kite lah yang kene selesaikan... rase nak lempang je kan kalau kasi jawapan macam tu..ahahaha..ok~

i-- > cuba elakkan untuk orang laen tahu ape yang anda ada. s0rok2 je..low profile sudah..tak baek lah menunjuk2 nie kan.. =] 

kalau xdapat elakkan..

ii--> cuba buatkan apa yang anda ade better than others.. and jangan lupe...keep maintain that thing.. =]

nampak macam simple je kan~ tapi boleh membantu jugak whenever you need it..i guess.. =.='' bagi zie pulak..best ape kalau dapat share dengan orang laen..especially orang yang kite rapat.. jadi~ renung2kan dan selamat beramal...ehehehe.. like always lah..yang baek d'amalkan..yang buruk d'buat hiasan..

love <3 wink3>_<


4 comments:

Bluewendy said...

InsyaAllah same2 kita amalkan..=)

azam said...

alah....orang nak ikut bior jela....

jgn bikin menyibuk je dah, tak pun sound je elok² de

Mya said...

informational ni =) gud one

Botak said...

hobi lebih bermakna kalau ada teman sekaki., kalau sorang² macam pelik je..