Sunday, 23 October 2011

2 dAh 2 laGi BeL0m


olla~ hell0 hai...como esta..?? ehemmm..jujurnye zie agak blur2 malam nie..hati dan fikiran ni macam kosong je... esok conform nanges nie.. kalau tak balek rumah lame sangat pon boleh nanges..naek giler duduk pSis tu.. dah balek rumah...dah tak nak balek pSis lah pulak..ermmm... ok~ enough~ xpayah nak sedih sangat lah... zie ade cakap nak update pasal presentation mini2 project zie an..kat sini zie ade beberape keping gamba je untuk salah satu dari due mini project yang dah submit....tak sempat nak snap2 untuk mini project Desktop Publishing, Calendar 2012.. =.='' busy sangat lah katekan.. moh nengok ket.. nie mini project Object Oriented Programming using JAVA Language senang citer..kene buat sistem lah.. layannnn~~~


[uSis Registration System]
[Cinema Online Ticket System]
[Grand pSis --> Reservation System]
[0nline Buying Electronic Component System]
[Supermarket SuperDiskaun System --> nie zie and partner yang punye..patotnye buat sistem laen..tapi ad masalah..jadi..terpaksa lah]

[online Booking Bus Ticket]






orang laen dok present kit0rang sempat bergambo lagi..huk3... sistem2 laen yang kawan2 zie buat :

Sistem tempah Pakej Percutian

Calculate ur BMI System
Talking Clock
Sistem Sewa kereta
Mathematics E-Larn (geometric and shape)

lagi3...zie tak bape ingat tajuk2 diorang..huhu =.='' 
adios~ love <3 wink3 >_<
moral of presemtation nie~ dapat prepare dan merasai macam mane nak present final project nanti..


2 comments:

N+I+K said...

wah nice work^_^truskan usaha;D

EiZaRaZiErYa said...

thanks...huhu...just a beginner..wish me all the best k..