Wednesday, 19 October 2011

AnDai Aku PeNgaRaH pSis



AnDai Zie PeNgaRaH pSis zie izinkan pelajar2 meletak kenderaan ditempat letak kenderaan dalam kawasan pSis..kesian kat yang bawak moto /kereta tu..parking kat depan..kene jalan pulak pegi kelas..kalau hujan macam mane..?? kesian diorang kan..?? at least..buat bumbung je lah ke untuk tempat parking kenderaan tu..


AnDai Zie PeNgaRaH pSis akan zie hadiahkan penginapan bila2 masa kepada ibubapa pelajar yang mendapat AKJ..kalau tiap2 sem dapat AKJ..memang syiok lah..tak payah susah2 balek rumah..sebab mak abah dah ade kat pSis..ahahahhaa...nie jugak boleh jadi pendor0ng untuk student struggle lebih.



AnDai Zie PeNgaRaH pSis..zie tawarkan percutian selepas final exam kepada pelajar yang aktif dengan aktiviti pSis...sebagai tanda penghargaan..kalau laksanakan nie..memang aktif la  semua pelajar pSis lepas nie..huk3..

AnDai Zie PeNgaRaH pSis..zie hapuskan sistem merit demerit nie...semak je taw...yelah...tiap kali ade function..mesty kat hujung program..ade sesi mengambil kedatangan..ehemmm...menyusahkan.. kalau ade yang langgar peraturan..kenakan la denda...wang ringgit untuk kesalahan besar..and kerja amal untuk kesalahan yang biasa2 je..


1 comment:

azam said...

andai.....nanti bila dah jadi pengarah lupa diri tak??

susah jadi pengarah ni