Friday, 7 October 2011

LiFe LikE a GaMe


Bf  : kita main satu game nak tak?

Gf : Game apa?
Bf : Macam ni, esok awak tak payah contact saya. Maksudnya tak payah text, call or apa-apa yang berkaitan lah. saya pun buat macam tu dekat awak okay? kita tengok sapa menang.
Gf : okay!

Esoknya, si Gf terpaksa lah tahan rindu dekat Bf. Mengenangkan ini satu permintaan, si Gf cuba kuatkan hati. 

Keesokkan harinya, si Gd call si Bf. Tapi tak dijawab. So, si Gf pergi rumah Bf dia. Di luar rumah, ramai orang. Dia mula rasa pelik, then terus masuk ke rumah. Sekujur tubuh teraring kaki di tengah rumah, Dan tubuh itu adalah jasad si Bf yang dah meninggal. Mak si Bf pon bagi surat dekat Gf.

Surat yang bertulis :

sayang. semalam awak dapat hidup sehari tanpa saya. saya pasti esok dan seterusnya awak dapat hidup bahgia tanpa saya. Love you <3


sumber : facebook

1 comment:

cikBearBear ^^ said...

wuuuu...cedihnyee... T^T