Friday, 27 May 2011

Ase nk PiTAm~



2 ate mak aku slps dnga ap yg aku nk cte kali ni at cni~ aku pon sme lah..ase nk pitm jgk~ dgn kondisi bdn yg xbpe nk sht ni~ aku d'blggu pulak dgn mnde2 bodo ni..cite ni ptotntye aku post smlm..p m'mndgkn aku xbpe nk sht~ xlrt nk menarikn jari memari ni ats keyboard..maka aku pon hold dlu lah..

ok..story kali ni ala2..gempk gitu~ ahaks..bg aku lah..i mean ap yg berlaku ni..bg impk yg besa dlm idop aku..ia membuatkn aku cuak giler~~~ =( ajin2 kn lah bace..klw care bout me.. =,=''

mcm bese aku bgon awl..nk kne tggu bas...nk pg kdai lesen uncle 2..smlmnye aku btl2 xsht..p pg td~ alhmdulillah..ok2 je...bile hari da gelap je..mule la aku..ase cm mati je..huhu.. ok2..back 2 cte td..urmmm.. ad 2 story yg mencuakkn aku.. that make me hate yestrday d most~ =P  (klw bole nk jelir lidah pnjg3...bwu puas aty)


first~~ dgn uncle~ =[ (aku rgkskn sehabis boleh k..)

uncle ni..mcm bkenan at aku kot..ok..mybe actually dy nk kn islam~ but y act like that?? sye xsuke lah unlce~~...sumph nyesal xckp direct je..aku da ad bf...nth ap yg wt kn aku malu sgt nk ngaku~ aku ate ad kwn je....so dy pon ckp..owh..sme mcm sye la..kwn2 jge..(mksd nye aku ngn dy..an kwn jgkk) so..sape pnjg tgn..dy la dpt dlu~ (means klw "kwn" aku 2 cept..dy dpt..uncle cept..uncle la dpt..hey..dy ngt aku nk ke at dy..?? da la tue~ =[ )

ok..aku xsgke lah yg uncle open minded giler babi~ smpai cite dy lme2 dlu..bout dy pernh mengndungkn awek dy pon dy story at aku..ish..everthinglah...hey..klw kowg..tkot x? da la time dy cte 2 aku berdue je ngn dy dlm kete~(story np aku ley jdi berdue je plk ngn dy time 2..aku mls la cite..complicated sgt nk phmkn owg~ ) oh no~ tuhn je yg tw betpe takotnye aku time 2..but i pretend 2 be co0l...dlm aty aku xhnti2 doa..."Ya Allah..lindungilah hmbamu ini" yg pling aku tkot time 2..aku mgkin hilang kehormatanku sbg wanita~ =[ (btl2 ase nk ngs ni~ msih terase debarn saat tu.. )

eh..klw uncle pk sye happy ngn uncle bab ad feeling ngn uncle..silap besa lah.sye cme hormt uncle ag tue dr sye je ok...poor my mom..she lo0ks realy miserable sebaik je dnga aku cite sume2 ni dr A-Z.. =[ utk sedpkn aty mak aku..n aku lah terutme nye..aku ckp..it's ok..aslkn dy xusik aku...klw dy nk nyakat2 cm 2..nk syok sndri..2 dy pnye hal lah..yg pntg i only love myl0ve.. =[  abs je kesh2 lesen ni..da xjmpe nye dah~ an3..?? btl x..kwn2????urmmmm..

klw sblm ni aku cm hormat ngn uncle~ n kaguum ngn dy ngn care dy b'pk..skg dah x lgi..i hate him d most~
aku cme hrp cept2lah abs hal2 lesen ni...n moge2 time blaja kete t..dy xbangkitkn lgsg isu2 ngarut yg dy cipte 2..i hate it uncle~~ klw sye bole ckp at uncle~ sye da ckp da...biar uncle tw skit..xptot wt cm 2 k.. tp untgla jgk..bab uncle..klw nk at aku pon..dy nk family aku aggree~~ (ap yg dy ckp at aku la..p mang xagree la an..?? ) ishh..aku pon xmolah.....dy ate..dy mntx tuhn bkak aty aku utk dy~~ (ayt firrst sekali dy ckp..sblm dy tnjukkn tnde2 gatal2 dy 2..tnde2 dy nk kn hbgn seyes ngn aku~ yeks~ uncle~~ please lah~ =''[ )
dy xtw..yg aku pulak..mntx...ttupkn lh aty dy utk aku... =[ 

ok..enough2 la psl uncle 2...tros pning pale aku..ptotla mak ate ase nk pitm dnga cite ni~ aku pon ase nk pitm da ni..haisshhhh~ klw da laki 2..laki jgk lah~ huh~


second story~ related jgk ngn uncle~ urmmm.. p sikit je..

da bla bla blalala 2...(cite yg complicated aku ckp 2...wt2 tw jela..)so..ktorg pon sggh jap at supermarket..
then..at entrnce 2...ad dak2 celcom ni~ promo sim postpaid.. first m0nth free lah nk gune bout 5o rggt...kire ni ag murh la klw nk call mne2 berbndg Xpax..ok..aku cte cm tw sgt lah an..?? but actually aku xtw pon...nth ap dy spell at aku kot..aku pg amek~ ok~ mang la free..mang la xde sewa bulanan...just smpai bil at umah ikot kdr ite gune~tp..aku xnk lah cm 2..laen la aku da kje~ n laen la aku dok umah je~ tw dek bpk aku..ngamok dy..

ok..td aku ckp aku amek an..?? so...nk jdikn cte..Allah 2 sygkn aku~ kwn aku yg kje ngn celcom tetibe call..so..aku amek ksmptn 2..cte psl sim 2..bab memang aku nga xsedp aty pon time 2..da la serbut ngn uncle nye...ishhh...so..dy pon cte bla blalala..blalala..(mcm yg aku explain td) aku pon ap ag mang cuak lah..tros aku ajk calon yg ikot sme2 aku 2 temn g cncel kn..ok..mang dy trik mke~ but do i care~?? yela..cm ckp kwn aku 2..slh owg tulah..ptotnye bg klw owg nk je..ni owg xnk pon d'pkse2nye...first answer aku at dy..xnk an..dy nk ckp2 ag wtpe..?? eissshhh..hangen lak aku~ aku lempang mamat 2 bwu tw..berasap2 pale aku ni~ huh~

ok..cukuplah kot..2 story~ aku da mls ni cte pape ag..pe yg jdi smlm btl2 wt aku ase nk pitm..
n wt kn aku jadi separuh gile...

noteUtkKwnCyber : sorry bout yesterday~mnde2 ni lah yg wt ase nk pitm~ sowi bab xhonest je yg da letih..but i want 2 see ur face...snce u said last night will be our last day~ sye cdih sgt ni awk xbgon sye misscall..sye cme nk tgok awk kejp je...ok..mang slh sye~ pdn la mke sye an...again maaf~tp sye xniat wt cm 2....wt awk tggu sye..pdhal sye da lena hanyut k'mne~ maaf... =''''[ will miss u~


mo0d : feel empty, like missing smthg~


3 comments:

amirul.fareast512 said...

haha, cite zie ni best ah . hahak . nway , take care of urself tawk ?

N+I+K said...

hurm ha saya sokong amirul.fareast512(lz nk ckp nama sebenar:P)anyway u must take care ur self k fwenz...owh awk wat kawan cyber awk tu sedih ea???cian dier huhu,..anyway saya rase dier x marah un ttg perkara semalam:)dun worry=.=(saya ni ada sixth sense taw:P)

EiZaRaZiErYa said...

baeklah kwn2...jgn wsau lah...doakn je zie selamat k..?? hurmmm...da mls nk pk da ni..bab nt akn ase nk pitam..uhuhu..