Thursday, 15 December 2011

m0nol0g hAti


0lla~  ini m0nol0g hAti..

aku xpernah gusar jika kesedihan menyelubungi diri...kerna ku pasti bahgia sedang menanti..namun aku resah bila bahgia aku miliki..kerna ku tahu..kesedihan mencari...

-azie-
ok..for those yang xpaham d'sebalek m0nol0g hAti nie...let me explain.. ^_^ menda nie zie dah experince lame dah...selame 3 semester zie kat pSIs..dah hampir setahun lebih dah zie kat pSis..zie memang experience menda nie..jadi xsalah rasa nya kalau zie share.. once zie pernah rasa sedih sangat..lepas jawab paper OS mase zie semester 2..same jugak mase zie semester 3..zie sedih sangat..risau sangat...nanges2 lagi tu lepas jawab paper netw0rk..zie memang rase down giler..rase macam jawapan tu xde satu p0n yang betul..seyesly..zie memang rase camtu..tapi nak buat camne..dah lepas kan..dah jawab pon..zie memang frust..mase tu zie macam harap miracle would happen..i keep pray and pray..but then, bile dapat result..alhamdulillah...zie bukan saje lulus..but i got B for those two subject..kind of memuaskan lah bagi se0rang yang dah menanges2 kerisauan sebelum nie kan..?? plus xde p0n yang dapat A k0t for those 2 subject that i mention..huhu.. =.='' semester 1 p0n same...macam2 dugaan zie terime..but alhamdulillah...zie dapat keputusan cemerlang sebagai ganjaran dari semua dugaan yang zie terima.. zie syukur sangat2... ^_^

there als0 once..bile zie ser0nok sangat..happy sangat...zie mesty akn rase sedih lepas tu..seyes... lebih2 lagi..bile zie ade rase xsedap hati mase zie ser0nok2 sangat tu..memang akan ade something yang jadi lepas tu..contohnye..mase zie belajar kereta dulu..zie ser0nok2 sangat borak2 dengan cik abang zie..die teman zie sementara zie tunggu bas nak pegi kedai uncle tu..then zie cakap dengan die.. "eh..dah la..xnak seronok sangat..nanti orang nanges pulak.." lepas tu..memang zie nanges pon..mase tu..es0k dah nak test jPj..jadi zie dengan kawan sorang tu tukar2 la belajar parking and what so ever..dah lame2...zie penat la kan..panas...jadi zie naek rimas...sampai zie nak nanges la rasenye..lepas je balek...memang zie nanges2 p0n...sebab tangan zie sampai melecet pusing stereng kete tu..huhu.. zie xtaw lah kalau xsemua akan experince menda camnie..when u're to0 happy then u'll be very sad..and vice versa..but i just wanna share.. 

^_^
like always..yang baek d'amalkan..yang buruk d'buat hiasan.. 
adios~ love <3


1 comment:

by shahamri.com [SA] said...

Salam dari blog www.shahamri.com.Shah dtg melawat blog ni..nampaknya blog ni ada hutang entri di blog shah..hehe..jom baca kat bawah nyh..follow sekiranya anda ikhlas sahaja ye..

1.Blog Kena Hack Lagi
2.Dapatkan Headline Animator blog shahamri.com
3.PANAS! servis percuma shoutbox akan dihentikan.