Tuesday, 13 December 2011

TerDiam SudAh..


0lla~ como esta..??
ermmm..suddenly zie teringat ade due tige orang ade tanye kat zie beberape s0alan yang buatkan zie terdiam..xtaw nak jawab camne..nak explain camne...antaranya..

s0alan 1
orang : belajaq mana..?? 
zie : p0liteknik...sabak bernam..
orang : amek course apa..??
zie : programming..
orang : owhh...blajaq camne tu..??
zie : ermm..blaja coding...eh..taw ke coding tu ape..ermm..blaja buat sistem la..macam sistem mesin ATM tu..ha..macam tu la...
orang : o0o0o....

soalan 2
adek2 : eh..kak blajaq mana la nie..?? form6 ye..??
zie :eh xlah..kak blajaq kat politeknik..
adek2 : owh..blajaq apa..??
zie : errrkk... akak amek programming.. adek spm ye taon nie..??
adek2 : a'ah..ermm..akak kalau periksa nanti macam mana..??dia tanya apa..??
zie : err..camne ye..setiap semester ade la subjek2 nye ik0t course kite amek tu la..then..bile final exam..die tanye bout ape yang kite blaja tu la..

huhu...kalau korang kena tanye macam nie..?? tanye about course yang korang amek..korang jawab ape..?? jawapan zie macam tu la..jawapan spontan lah bile dah d'tanye macam tu...huhu.. =.='' zie rase berat nie taw...memang b0leh terdiam..huk3.. xtaw la pasai pa tiap kali kena tanya macam tu..blur xtaw nak cakap ape..huhu..


2 comments:

azam said...

:) kira ayat nak ngorat ke ape ni?

shiema sufian said...

ayat tuh memang comon. HAHA.