Monday, 12 December 2011

peNat...tapi Besttt..


0lla...como esta..?? apa khabar semua..?? harapnya korang sehat lah ye...zie xberape sehat nie...sebab semalam buat kenduri akikah anak angah zie.. sampai rase macam nak demam badn nie d'buatnye..huhu.. zie xde snap gmba...sebab zie seb0k sangat kat dap0...lepas tu lupe pulak nak transfer dari camera abang k'lapt0p zie..huhuhu..jadi...dapat cerite kos0ng jela hari nie.. =.='' kenduri semalam xsemeriah mase kenduri si kembar...sebab nye..tak ramai sangat orang ..ramai ade hal laen.. along zie p0n xbalek..xdapat balek..jadi rumah xberape nak meriah lah rase nye...budak2 kecik tu xde.. tapi kalau tanye time masak2..memang best lah...mase nie la orang perempuan bercerita...bergosip..huk3...

seron0k dapat berbual2 dengan makcik2..jiran2 zie..diorang memang happening...even dah tua..tapi berjiwa muda la katekan..mase tu baru la zie rase... "ye...betul..aku dah 19thun..." baru lah zie rase matang sebab d'layan sebegitu oleh makcik2 tu.. T_T kalau tak..zie sendiri macam xsedar yang zie dah tue rupenye... huhu =.= now zie sedang nak siap2kan diri nak tempuh semester baru sebagai senior...wahhh gituuu..and alhamdulillah...walaup0n test mot0 hari tu..fail bahagian3 (jalanraya) tapi result semester 3 zie OK ..or should i say.. zie dapat AKJ..syukur alhamdulillah...zie bukan nak bangga2 diri..tapi nak kongsi kegembiraan ni..memang tu yang zie harap2 kan selame nie..setelah result semester2 hari tu merosot dari semester1 punye kan....memang down giler lah mase tu..tapi alhamdulillah...sekarang zie xperlu risau lagi macam zie pernah cerita kat SINI dan SINI..


adios...love <3 wink3>_<

2 comments:

azam said...

memang pun....
:) seronok lah.......xajak pun?

EiZaRaZiErYa said...

alahai...kalau ajak pon boleh datang ke cik azam oii..