Sunday, 4 December 2011

review cLaSsMate = BloGgeR


olla~ hell0 hai..com0 essta.. basically entry nie just nak bagitau...yang classmate zie juga adalah blogger..tapi kit0rang nie bukan lah bl0gger tegar..kerana kekangan masa sebab study kan..orang kate..  " study d'dahulukan...blog d'utamakan.. " huhu...yeke..?? j0m b'kenalan dengan di0rang..

|| Me-is-Nani ||

that header was the meaning or her name...seriously.. ermm..die ade banyak bl0g sebenarnye...satuu yang mule2 buat...satu dengan eXbf die... tapi sekarang aktif dengan yang nie..


i have nothing to say...coz zie p0n baru je lagi foll0w blog die..huhu..tapi entry die variety...macam2 jugak ade..


 basically nie bl0g die...tapi rasenye die lebih aktif dengan bl0g die and bF nye..fyi, nie la ro0mate zie sem lepas..aka sem3 =]


she's very nice gurl...she l0ve to let people to call her lina sweet...  ## xb0leh hidop tanpe shawl nye.. =.=''


she l0ve to write bout her life and her opinion..same like me. =]


nie ro0mate zie mase sem 1..her bl0g more about her life and what she feels..

::putry mohamad::

put3..die nie banyak buat entry pasal her love story.. =] she makes like her bl0g was her diary..


ni blog baru die..s0~ nothing much to say...plus..bl0g lame die zie xingat lak url die..huk3..

sYamiN fRAnce

syamin nie actually tue seta0n dari kit0rang..t'pakse tangguh sem atas sebab2 kesihatan..tapi...nak habaq kat hampa..die la yang selalu kene buli taw..die p0n melayan je perangai kit0rang sekelas kan..huhu.. =.='' tapi rasenye die ade lagi satu bl0g...xtaw lah die lebih layan bl0g mane..

Muhamad Afifudin Razzi

ini fudin..minat fotography.. that cam die beli dengan duit die sendiri..yang d'kumpul sendiri kalau xsalah.. kind of innocent..tapi bijakkk..bl0g nie..die baru je lagi buat...let's support him.. =]

s0...total :- 8 orang perempuan + 2 orang laki = 10 orang cLaSsMate adalah BloGgeR =] zie xtaw lah pulak..kalau ade classmate yang laen yang ade bl0g tapi xde foll0w kit0rang..adios~ love<3 wink3>_<

-updated-


4 comments:

Cik Jingga said...

wow.. ramai jgak.. huhuhu.. sya bru 2 3 org ja yg ada blog..

EiZaRaZiErYa said...

huhu...tu la..ramai kan..??
ser0nok taw share hobi yg same...
ade membe nak bork psl bl0g..n blogwalking sme2.. =]

fRaMe+LenSeS said...

ramai juga classmate kamu blogger kan? ehehe. Nadh rasa malu nak share ng classmate. :)

EiZaRaZiErYa said...

e'em...ramai kan...?? zie p0n xsangke...ade yg da lme..ade yg baru b'jinak2..seronok taw ade kwn same2 bole ckp psl bl0g...sikit2 blog..sikit2 blog..huhu..