Tuesday, 15 May 2012

CiTe LaMe aJe


olla~ finally terbukak hati nie nak update blog yang dah berhabuk nie..haishh..sebenarnya takde cerita baru nak kongsi..tapi cite lame aje..ehemm..ape citenye tu..?? well..zie nak cite macam mane seksanya bile takde study week..seriusly... =.= seksa....memang seksa giler taw..2,3 minggu lagi nak exam..mase tulah minggu yang sangat stress..tapi sangat manis jugak sebenarnya..ermm..mula-mula sekali..kitorang kalut dok buat mini-mini project...

first ktorang d'beritahu kene buat bo0th utk present project tu..s0..kitorang pon amek la mase buat sikit persiapan utk bo0th tu..but then, esoknya..mase hari presentation..kit0rang d'beritahu xpayah buat bo0th bagai..present depan lecturer je..dammm...hangin kitorang satu umah..yela...penat satu hal..bazir duit satu hal..belum kire bab bazir mase buat menda tu lagi..klw taw..xpayah buat menda2 nie..baek buat kerja laen yang lagi banyak..meh zie tayang ket kerja2 yang dah jadi hiasan kat dalam rumah je..


   

haa....mini projek yang satu nie pon same kes nya..kene present depan lecturer..tapi naseb baek lect tu nak mende2 utk bo0th ktorang nie..ade markah katenye..xdela rase sia2 sangat kerja kitorang nie..



    

bukan tu je yang xbestnye..ade lagi yang xbest..ktorang pnye first paper...mase first day start exam..lagi teroknye...on that day..ade 2 paper sekali kene jawab..then..ade seminggu gap untuk jawab last paper..lagi satu paper je..wahh...sangat bahgia tinggal dekat sane mcm org gilerr..huhu..tapi xpe..kitorang bijak mengatasi masalah2 tu...kitorang buat barbaque party...muahahaha..ktorang ajak supervisor FYP kitorang yang zie boleh kate dah pon pindah..sob.sob...cedih cangat..xdapat nak kasi die tengok hasil project tu..

patutlah die asyik suruh kitorang prepare betul2 sem lepas..rupenye sebab die nak tinggalkan ktorang terkapai2 untuk develop aje lagi projek tu.. =.=  xpelah..die pindah pon supaya baby hanna..anak die..dapat dekat dengan ayah die..sedihla jugak dengar die kate since kawen xpenah duduk serumah dengan husband die..klw korang sedih x..?? hurmm..susah jugak kan nak jadi pensyarah nie..macam mane la klw kene batang idong sendiri nanti..memandangkan ade la jugak pasang cite2 nak jadi pensyarah..huhu.. =.=''  

errr...sudah2lah tu..entry comeback nie mcm dah pnjg lebar benor...mintak diri dulu..esok luse boleh cite lagi..adios...


2 comments:

AZLINA HAPIP ! said...

sedih sgt...
rndu yg supervisor kite kang..
mai la singgah blog kite..
de post jumpe ngan aman wan..:)

AZLINA HAPIP ! said...

sedih sgt...
rndu yg supervisor kite kang..
mai la singgah blog kite..
de post jumpe ngan aman wan..:)