Thursday, 17 May 2012

DaRi MaNa nAk MuLa..??


 hell0......errr...dari mane nak mule ye...?? hurmm..macam yang korang taw kan..kalau yang dah taw lah..sebab zie dah pernah cite..zie dan kawan2 sekelas..merupakan si tikus putih yang akan melalui latihan industri pada semester akhir (LISA) ..and sekarang nie zie dah pon sem 4..kawan2 laen pegi LI, tp ktorang dah start dengan proposal project bagai..dan ini bermakna semester depan kitorang kene develop lah project tu..ehemm..

itu lah die yang merungsingkan kepale nie..nak mulakan dari mane lah..sepatutnya zie manfaatkan cuti nie untuk siapkan serba sedikit project zie tu..tapi macam satu ape pon xjalan lagi..buat research sikit2 ade lah..hadoii...fening lah macam nie..asal nak mule buat je...mule lah perasaan malas dan perasaan nak tangguh buat kerja tu muncul..sebab dah set dalam minda nie cuti lame lagi agaknye...eishh..benci betullah rase macam nie..sebab zie sebenarnye bukan boleh buat kerja lambat2 nie..tangguh2 nie....
agaknye kene pergi bincang dengan partner baru jadi kot..hurmmm...


haa....nie lah partner zie..mase nie ktorang tgh wat research at library..gamba tak ok sangat..snap dengan webcam lappy je..huhu..ermm...qeela syg ko tggu aku dtg umah ko ye..kite pening kepale same2..hik3.. 

adios....



3 comments:

Mrs. Norrie said...

gud luck dear....

AZLINA HAPIP ! said...

bermula la pd sem depan..
hehehhee

EiZaRaZiErYa said...

thanks mrs norrie ^_^

amboii lina..awat xsruh wat taon depan je..?? huhu..