Monday, 28 May 2012

pernah tak......



olla~ 

pernah tak korang berdiri depan cermin and korang kate..comel gak aku nie..pastu korang dok berdiri la depan cermin tu sampai korang ase puas melihat kecantikan dan kecomelan wajah korang tu..?? lol

pernah tak korang rasa tak sabar sangat nak kawen..terbayang2 macam korang yang kawen kalau korang pegi kenduri kawen??

pernah tak korang terfikir..kenapa mase kite kecik2..walaupon mak kite dah marah kat kite..cubit kite ke ape ke..tapi kite nanges..kite xpegi kat orang laen pon..pastu kalau mak kite pujuk balek..kita ok camtu je.. =.=''


pernah tak korang excited giler nak pegi satu function tu..sampai korang dah bayang2kan..dah berangan2 ape yang nak buat n akan jadi mase tu..last2 bile dah sampai masanya..ianya tak seindah yang diharapkan n korang rase stress giler... dermmm..


pernah tak korang....err..ok dah takde idea..cukup lah untuk malam nie..adios~ 



2 comments:

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

yeapp , pena pena :D
wee , lame dah tak lepak blogg zie :D

EiZaRaZiErYa said...

hik3..pernah yg mne satu tu..kih3..
zie pon lme xsinggah blog ryn..bab lme xblogging..