Sunday, 14 August 2011

erkk..cAmNe di0rAnG haNdLe?


olla..hello hai...como esta?? zie kan kalau balek rumah mesty naek bas..tapi before2 nie kan... before zie taw camne nak drive kete..zie xpernah terfikir akan hal nie..hinggalah hari tu, zie tengah duduk2 chill je tunggu bas..tiba2..bas yang dari tadi dok ade depan mate zie dah hilang..dah jalan lah tu..

so.. zie wonder lah..cAmNe di0rAnG haNdLe? means camne lah diorang..driver bas tu..boleh agak space nak jalan when nak undur, pusing, kona and etc.. agak2 nye time diorang amek lesen tu..ade jugak ke kene blaja2 kat track macam kite amek lesen kete..??kalau ade tapi kat mane? mesty besa gile kan tempat tu.yela nak ade banyak2 bas pulak maen pusing2 dalam tu.. kalau macam tu..diorang test macam mane? tak kan dalam track je? kat lebuh raye?? tak kene test dengan JpJ ke?? ermmmm... tapi.....mane pernah kite nampak ade diorang tampal kat belakang bas tu "Awas Pemandu Sedang D'uji" ahahhaa..lawak je kan kalau ade jumpe..yang ade cume "Awas..Bas berhenti-Henti" kan..??

kui3..banyak betul soalan..nie lah orang kite..die tanye..die jawab..ape daaa...aahahhaha..orait lah..before entry nie lagi mengarut..adios~ ^_^



4 comments:

SoLy SoLicious said...

jap nak panggil pakcik bas nak suwuh tolong jawab...hahahhaa

bombay said...

rasenye ade je kat tempat belajar tu lori, bas n kenderaan2 lain selain dari kereta..semua tu untuk belajar la gaknya..hehe

Mya said...

tak terjangkau huhuuu

cIk PikA said...

hahaha.. ntah la.. x taw den nak jawab do.. hehe