Tuesday, 23 August 2011

pErLi MemErLi


olla~ hell0 hai~ 

today zie nak mengarut..setelah lame xdapat nak online nak belek2 blog nie macam sebelum nie.. sekarang nie, zie nak bukak isu pErLi MemErLi.. yes!! pErLi MemErLi nie memang same sangat lah dengan SinDir menyiNdir.. kire diorang nie macam adek beradik anjing lah..mak same..abah laen..pasal mak die cerai, kawen laen..muahahaha..mengarut2..ok..seyes!!

why zie gunekan pErLi MemErLi instead of SinDir menyiNdir?? ok...nie sebab2 nye.. bile sebut SinDir menyiNdir..nampak macam sopan sangat je..since sindir kan..??just untuk buat orang terase dengan care yang halus tapi berbisa..meanwhile pErLi MemErLi nie, memang terserlah kekasarannye tu kan..since pErLi MemErLi or SinDir menyiNdir nie memang dah kasar pon..so kite serlahkan aje..ahahaha..

ermm..pErLi MemErLi nie terjadi..biasanya d'sebabkan rasa tidak puas hati atau perasaan ceMbuRu daN iRi Hati siPemerli kepada yang d'perli..oleh yang demikian, siPemerli akan memanfaatkan apa jua keadaan yang mengizinkan lidah tidak bertulang itu menikam hati yang d'perli sedalam mungkin..


jahat kan..?? tapi tu lah hakikatnya..hati tengah marah..memang tak ingat kejam ke hape.. jadi~ saranan zie pade korang2 semua..buat baek berpada2..buat jahat sesekali je..eh3..silap2..buat jahat jangan sekali..kui3..sengaje..je tu so, like always lah..yang baek d'amalkan..yang buruk d'buat hiasan..adios~ wink3>_<


2 comments:

kotak bulat said...

kena perli tak setajam kne kutuk... heehe

CikNyz said...

Assalamualaikum..lama rasenyer CikNyz tak jenguk belog ni…..dikesempatan ni CikNyz nak ucapkan

Selamat berpuasa & Selamat hari Raya
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya.html

ikuti jugak entry pasal Gunung kinabalu dari Part1-Part 4
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu.html