Friday, 12 August 2011

InSan yaNg mEnyeRabUtkAn


olla~ hello hai sume..como esta?? harapnye sehat2 jelah ye..?? zie..?? haruslah lebih sihat dari biase lepas berbuke dengan juadah dari  air tangan mak yang tercinta.. ngee =D maksudnye zie kat rumah la nie..esok nak pegi meronda cari baju raye..sape nak ikot..?? ehehehe.. ok2..enough2..back to the topic..InSan yaNg mEnyeRabUtkAn. hurmm...camne yang dikatakan InSan yaNg mEnyeRabUtkAn? ape cirii2 nye..??


1 ) die suke buat sesuatu yang buatkan kite ingat je kat die..sebab die akan buat kite either sakit hati or sakit hati dengan die..dan die pulak?? langsung tak ingat lah kat kite..sebab kite baek je dengan die..die nie memang mEnyeRabUtkAn kan..??

2) die buatkan kite mintak maaf kat die, walaupon die yang salah..pada mule nye..or at least ade salah lah dekat kite..nak lagi serabut..die siap jual mahal..buat keras kepale lagi..tak layan kite dan maaf kite tu..sumpah mEnyeRabUtkAn kan??

so..tu je la dulu ciri2 InSan yaNg mEnyeRabUtkAn ...kenape due je..?? aii..due nie pon memang dah mEnyeRabUtkAn.. nape zie tibe2 je buat entry macam nie..?? sebab 2,3 hari nie..ade InSan yaNg mEnyeRabUtkAn dalam hidup zie.. huhh..tensyen jugak kadang tu d'buatnye..tapi takpe lah..mungkin nie dugaan d'bulan ramadan yang mulia ini.. like always..yang baek d'amalkan..yang buruk d'buat hiasan..

wink3>_<



3 comments:

SoLy SoLicious said...

sy pernah merasa berada di tempat awak...sabow jelah kan :)

meisnani said...

saba ye azie... manusia ney mcm2 ragam.. ta lame nanti sedarla dye tu..=)
azie jgn sedeyh2 okay...
senyum cket...=)

soooooour said...

kita relax sudah.........lalalaalal