Thursday, 18 August 2011

mAcaM aMbEk TeSt LeSeN Je =.=''


olla~ hello readers.... como esta..?? ape khabaq..?? ehehehe.. zie suppose 2 ade kelas pagi nie..but..lecturer tu barangkali ade hal..jadi..kami d'tinggalkan aje..terkapai2..merembat wifi dijabatan..untuk menjawab TEST..

haaa..nie lah yang d'maksudkan dengan title entry kali nie.. mAcaM aMbEk TeSt LeSeN Je =.=''
bukan nak kate ape lah..tapi kan... boleh pulak die lecturer kitorang tu la.. buat interface test kitorang tu..macam interface test komputer mase nak amek lesen tu..aduiii.. 10syen jugak d'buat nye..paham2 jelah..kalau dah gune wifi..belom tentu line nye ok..tekan je next..die boleh loading lame2 pulak..mase menjawab pulak 45 minit je..saba jela.. naseb baek dah setel dah...kit0rang satu kelas serabut pasal hal nie taw..kesian tak kat kit0rang..?? huhuhu..

agaknye..Allah sengaja menduga kita d'bulan2 puasa nie..nak tengok sejauh mane keimanan kita..s0..dah sedar macam tu..banyak2 lah bersabar walau ape jua masalah atau dugaan yang datang menimpa... sabar kan sebahagian dari iman.. like always..yang baek d'amalkan..yang buruk d'buat hiasan..

salam sayang..wink3>_<


4 comments:

teh tarik said...

akhirnye ..dapat jugak kamu tempuhi ..Alhamdulilah :)

Mya said...

dugaan berpuasa tu =)

CikNyz said...

hai..lama tak tengok belog awak ni...bz sikit...

selamat berpose..jom baca entry terbaru CikNyz....

http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu-part4_19.html

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah :)
jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html