Friday, 26 August 2011

emak : h0mEmAdE ^_^


olla..hell0 haii....como esta...?? moga puasa anda semua semakin hari semakin bermakna... =D 

sekarang nie semua orang dah mo0d raye sangat3 kan..?? macam tu jugak zie..semalam zie dengan mak semangat buat kuih makmur..very delicious you know..pagi tadi nyaris nak rembat seketul due...mujur teringat diri sedang berpuasa..kalau tak naye je kan..ahahaha.. and hari nie..again..zie dan mak buat kuih semprettt pulak..seyes rase nak ngap satu tadi..huhu.. ermmmm..meh zie tunjuk sikit gamba nye.. =D

[ni la makmur...klw makan..aman makmur setiap mase...ehehehe...mak buat besar2...nak cepat siap..klw dah rajin2 malas tu..cmnie lah..ahahaha..]

[hamekk..setalam lagi tu buat...memang xkempunan dah kak ipar ngan anak2 buah zie yang nak sangat kuih2 raye nie..huhu...besar2 ke..?? mak suke camnie..sebab nampak cantek sikit bunge die berlapis..]

seyes rase sangat yang raye taon nie best..sebabnye..dah start buat kuih raye lagi...before2 nie..mane ade..dah bape kali raye dah xbuat kuih..sebab mak dah xlarat..so..malas nak buat..abah zie beli kerepek2 je..zie pulak.. xde mood lah nak buat sorang2 kan..huhu.. oh ye..menu raye korang nanti ape..?? ketupat rendang tu haruslah kan..?? tapi menu yang laen2 tu..??  ermm..zie cadang nak buat lont0ng lah..ehehe..nak..?? datang lah raye rumah.. =D ok lah..akhir kata..sebelum zie mengarut yang bukan2 lagi...
selamat berbuka puasa.. jangan melantak banyak sangat..nantii xlarat nak solat..sebab mate dah berat.. =D

adiosss...wink3>_<



3 comments:

kotak bulat said...

kb esok baru nk buat kuih... hehheeh.. esok mmg sibuk la..

AZLINA HAPIP ! said...

YUMMMMMMY..
bwk blik poli...
hehehe
:)

Ini Kisah Tia said...

hehe . Tia baru malam tadi start pulun buat kuih . haha :)