Friday, 1 July 2011

aDeAdEJe


saye ade kawan~ name die K0tAk BuLat K0tAk BuLat  ade buah hati~ namanya AruLcHelSea AruLcHelSea nie memang suke  sembang dengan SyuXeRSyuXeR pulak selalu lepak dengan FreaKy.. FreaKy nie kawan baek dengan kEr0Ro~ di0rang suke gurau2..adakalanya~ kHaiRiL selalu datang lepak same dengan di0rang~ die nie memang tenang~ setenang bendang luas terbentang~ amboiii~ huhuhu..



ini hanya tarian jari jemari zie yang sedang xkeruan~ sebab nampak budak sek0lah dulu mengaku kat album dalam fB~ bercinte dengan penkid~ masyaAllah~ kalau ik0t panjang lagi nie~ huhu.. kepada yang xde name nye 2~ jangan terase hati ye~  nie name2 yang terlintas dalam kepale otak zie nie~  dan mereka2 nie jugak antare yang mule2 sekali selalu diterjah dan menerjah~ kire zie selalu dok nampak di0rang nie je lah~ mase baru2 nak aktif BW nie~huhu.. tapi di0rang memang kawan yang terbaek~!! jangan lupe terjah taw..?? ^_^




7 comments:

Nizam Ijam said...

best entry nie :)


jom semua letak nizam ijam dalam bloglist :)
”Isteri Hamil Kena Tumbuk”

SoLy SoLicious said...

amboi...nme sy xde kew??hee

EiZaRaZiErYa said...

ehehe..thnks nizam ijam~
sowy soly2~ zie nga serabut lah tadi~ ermm..

ArulchelseA said...

uikkk tq letak nama sy tu..kih kih..tp siap de buah hati lak.. kih kih kih...

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..haruslah~ menimbulkan kontr0versi ket~ muahaha.. =P

kotak bulat said...

wah~ pengsan baca ni... err...
tq letak nme kb..hehehe..terharu~~~
ehem2...bila kb ad buah ati ni.. :P

EiZaRaZiErYa said...

ahhaha..jawapnnye same dengan jawpn kat pakcik arul 2..ehheeh...wink3 >_<