Tuesday, 5 July 2011

aNak saPa La NiE =.=''


0lla~ hell0 haii..c0mo esta? ape khabar??
moh layan natang nie dulu..









haha..amacam?? nak taw sape yang anta k0men2 agak2 sengal menyakat zie macam tu..?? nie ha pemilik die~ memang xreti cuak menyakat zie hari2 sejak2 die bace entry INI~ dan berlanjutan lah k'entry2 jiwang2 zie yang laen..grrr...ehehee..

ituini

tapi sengal2 dy p0n~ ehehe..die berjaye buat kB~ kawan blog zie~ yang zie bebel2 dalam SeGmeN roZeLt semalam.. fall in l0ve dengan die..ehehe..  ermmm?? xcaye ke?? b0leh teng0k bunga2 cinta mereka kat SINI , keresahan mencari nya d'SINI dan usaha mencari nya d' SANA dan SINI, dan pengakuan percintaan mereka kat SITU.

ahahaha...hebat2..dengan singgah k'entry nie aje korang dapt bW k'merate2 kan..hehehe.. ^_^ sebelum apa2...k0rang teng0k nie pulak~




ahahah..jadi nie lah reas0nnye entry nie terhasil~  k0rang boleh tengok komen2 tu dan komen2 laen..dekat entry NIE.. eh3..k0rang jangan ik0t pulak maen ugut2 macam nie..masak lah zie nak review bl0g korang satu2..huhu.. serabut nak balek pSIs p0n xhabes lagi nie..barang xpack lagi taw..huuhu..ayat mintax simpati..kuangg3..

macam trademark dekat header die~ macam2 hal yang menCUAKkan.. dia selalu update tentang isu2 semasa, hal2 dunia~ jugak lah~ sama macam LULUpages~FahmiDisiNI dan macam2 lagi lah.. tapi yang specialnye~ care die tulis entry die tu, laen dari kebanyakan blogger yang publish entry isu2 menCUAKkan nie.. die punye entry~ memang ringkas..tapi padat.. bak kate kB " bila aku baca entri dia, mesti aku tergelak walaupun entri serius.. sebab tagline Cuak tu.. lain dari yang lain..." 

entry2 die jugak d'selitkan dengan  gamba~ jadi xb0san langsung lepak bl0g die.,kene pulak yang entry2 die pasti akan dapat k0men2 dari geng2 Cuak die tu..jadi kite p0n terd0rong nak k0men sekali..paling tidak p0n, mesty kite akan tersenyum2 bace k0men2 di0rang..hah! tu p0nn satu keistimewaan bl0g nie~ dy ade geng Cuak..bole cek kat sidebar..geng2 nie~ memang happening~ di0rang p0n pat0t d'terjah..same peel macam kB, owner bl0g cuak n geng2 cuak nie memang bukan sekadar blogger atau follower..tapi mereka adalah sahabat..

entry2 blog nie jugak, kemas tersusun rapi..kenape zie cakap macam 2? k0rang boleh teng0k label2 entry dy kat side bar..kemas dan teratur kan?? shoutbox die xpernah sunyi~ selalu ade je yang melawat die~ adakalanya~ sebab mereka berbalas pesanan lah kat shoutox tu..macam zie ngn die jugak lah..die selalu tinggal jejak yang buatkan kite jejak k'shoutbox die jugak..macam hari2 datang mintax bekfes kat sini..huhuhu.. =P 

ok~ jadi senang kate..nie lah satu2 nye bl0g yang menceritakan isu2 semasa, hal2 dunie, dalam konteks yang santai.. pergi lah selongkar bl0g CuAk nie..klik header die kat atas tu..k0rang mesty xcUak punye..ade transf0rmer je..ehehehe.. xkan xnak terjah? j0m serbu ramai2...kasi sesak nafas pakcik nie sikit..ehhee..

p/s : pakcik?? ok tak..?? huhu.. maaf lah kalau salah tafsir bl0g pakcik nie~ huhu..xtid0 malam taw fikir nak merepek ape..ahaha..


6 comments:

ArulchelseA said...

waaahhh tekejut pak cik... nasib tak de sakit jantung kih kih kih... tq zie.. ni nk kena belanje berbual ni...kih kih

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..ye2 je...adeh..kedekut betul~ takat mcD 2 zie ok je...kuang3... =P

kotak bulat said...

hahahhaha...suke le pkcik arul ni... tang fall in love tu tak menahan..hahha..adoi, xdela org yg nk ngorat kb pas ni.. :P

boikooottt blog ni!!! hahhaha

ArulchelseA said...

tu la pasal..kena gosip ni... zie pun leka mimpi mylove je... kih kihk ih

EiZaRaZiErYa said...

alorh kB..nie lagi s0rang..memang pt0t d'kawenkan k0rang nie..muahahaha.. cite kne gempak..kalau di0rang dah tejah entry2 tu..d0wang paham lah cite sebenar..ehehe..

ishh..pakcik nie..nak kene nie..grr..

Muhammad Khairul Fahmi said...

wow..terbaeek laaa.... :)