Thursday, 23 June 2011

jaWapaN--> Jom Mencari siapa Si DIA by kB



0lla! hell0 hai~ rajin pulak harinie mengUpdate kan..?? ehehe..ahahaha...pernah nampak title nie..?? ye3...zie copy paste aje dari entry cik Kb kite~dy wat etry 2 khas untuk bantu zie m'cari cinte hati nya ~ ehehe..perasan je..selepas mengusha2 senarai yg kB bagi dalam entry 2~seleps t0lak blog yang pemiliknye perempuan~ tolak blog yang xde shoutbox~ tolak blog yang xde listkn kB kat tempat special~ ade 3 yang tercalon~ tolak pilihan pertame zie dulu~ sebab kB xtinggal jejak yg merapu2 dekat shoutbox dy~ cume jejak stndrd kB ~ "jenjalan sni =) " lebih kurang lah..so~ ni cal0n2 nye~

sebab dy ade letak kB dalam list BloG bEsT~ kB selalu jugak komen entry dy~ tapi xnmpk jejak at shoutbox~

sebab dy ade letak kB dalam list pencinta #2 kB pon selalu tinggal jejak merapu2 jugak kat shoutbox dy~

sebab kB ade dalam list Blog yanG mEncuAkKaN memang special coz ade 3 link je at c2~ jejak kB d'shoutbox sangat mesre dengan panggilan "pakcik" n memang jejak dengan tulisan yg merapu2 je.. entry2 dy p0n bnyk kne komen dengan kB~

jadi~ daripada pemerhatian zie nie~ zie pilih no 3~ ye~ zie yakin~ zie kunci jawapan nie~ heheeh..betul x cik kB..?? tolonglah kate betul~ malu lah klw salah nie~huhu

wink3 >_<


10 comments:

kotak bulat said...

hahahahhahahah~~~~
adakh keputusan muktamad?

EiZaRaZiErYa said...

ye sye yakin~ saye kunci jwpn 2...ehehe...
sebab dy memenuhi ciri2 tu~ betul x nie..??

MG said...

hahaha... Ni bape nilai nya kalau betul??? 1million ke??

EiZaRaZiErYa said...

ermmm...bukan3~ kosong dibelakang 1 yang infinity~ ehehe..nak UP je~ kuang3...

kotak bulat said...

esok bru crita maaa...hahaha

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...baek lah~ ad yang sok0ng zie kot~ lepas publish entry nie~ zie nampak dy cakap "aku rasa dy pilih hang kot" kat shoutbox "cinta hati kb" ehehe..wink3 >_<

Syuxer said...

saya rasa pun no 3 gak heheh..:)..

EiZaRaZiErYa said...

ehehe..awk pon tercal0n jugak~ zie confius antre awk n no 3 tu~ ermmm...gelak awk nie mencurigekn lah~ syuxer~ huhu..wat zie was2 je dgn jwpn 2..huhu..wink3 >_<

ArulchelseA said...

tk betul ni..jawapan no 2 tu...jgn was2 lg.... kih kih kih...

EiZaRaZiErYa said...

yeke,,?? ermmm..tguu jela kB cakap ape~ ehehe..pasal ramai jugak yg bg jwpn yg same~ ehehe.. =P