Wednesday, 29 June 2011

t0LonGLaH~ pLeasE~~~~ +_+



~NOTACINTAHATI~
entru kali nie hanya sekadar kesinambungan dari segmen simple nasz~ dulu~muahahaha

AsYa : wahai jin tek0~ menjelmalah kau~ nada sedih habes~aku hari2 polish tek0 nie~ keluar lah~ 
dok tid0q lama2 dalam nie~buat apa..?? xsudikah hang m'bantu aku sekali lagi..?? melihat kan xdak resp0n~ dialog2 drama citra pon keluar
wahai jinTek0..?? please3 lah jin tek0~ aku butuh pert0longan kamo0~ jin tek00000~!!!!!!!!!!!!!!! menjerit2 macam orang giler..
JiNtEk0 : oit3...xpayah nak drama sangatlah....aku keluar nie~ adehh...yang saudari terpekik terl0long nie~ ape ke hay nye..??
AsYa : aku dok merepek dari tadi xdengaq pa.. saye nie~ nak awak tunaikan satu lagi wish saya~ boleh dak..?? blink3...wat2 muka comey~ kasi jin tek0 cair..
JiNtEk0 : wish ape lah pulak nie..?? hari tu kan dah mintax..?? seingat saye saye offer satu 
wish je kan??jin tek0 bertanya~ se0lah die LupA 
AsYa : eh..tanye pulak..lupe nie..?? boleh amek kesempatan nie~ eh~ xdelah.awak cume suruh saye bagitau je ape wish saye..xcakap limit satu je p0n.?? tapi kan 2 p0n awak xbagi2 lagi..?? mane nye??xdak pon..?? awak nie..pentipu~~!!!!! pukul2 jintek0~ tande geram..melampau2..

JiNtEk0 : eh3...jangan lah kecoh2 camnie~ malu lah kalau jin2 laen dengar..jatuh maruah I taw~
AsYa :  hah~ taw tak0t~ cepat lah tunaikan wish saye yang nie~ pelaseeee3...mase dah suntuk nie~ xpayah nak fikir lame2 lah jin~~ pleaseee~~!!! kalau awak tunaikan wish yang nie~ wish hari 2..saye kasi chnce postp0ne sampai awak dah master nanti~ 
JiNtEk0 : ermmm...wat2 fikir2 lagi ~ awak nie kan~ pndang dengan muke yang geram..yelah2...cepatlah~ ape wishnye 2..??
AsYa :  yes~ berjaye.. ermm..saye nak awak pindah kan pSis k'depan rumah saye~ supaye senang lah saye xpayah risau2 nak balek rumah bile~ keluar2 pagar dah jumpe pintu rumah saye~xpayah lagi kalut2 nak rindu2 mak~ masakan mak~ nak setelkan hal test mot0 2 nanti pon senang cite~ paling penting~ lepas LI nanti~ xpayah risau nak carik rumah sewa~ ngee =D b0leh x jin..??

JiNtEk0 :  tercengang~ mulut terngage~ tergaru2 kepale~ hamboii~ berat sangat nie~ permintaan awak nie~
AsYa :  alaaaah~ jin tek0~ awak kan jin~ xkan mende kecik camnie awak xb0leh buat..??
JiNtEk0 :  memang lah~ tapi remeh lah~ xbanyak pulak bangunan 2..saye nak kene angkut~ muat ke depan rumah saudari..??
AsYa :  alaaaa jin nie~ nak seribu daye~xnak seribu daleh~ tarik muke~ merajuk~

JiNtEk0 : Allah~ merajuk pulak dah~ yelah2...saye buat~ tapi kene sabar~ lambat sikit lah~ 
AsYa : tersenyum riang dan~ha.. tasik 2~ xpayah angkut lah kot~ semak~ busuk pulak 2 air die~kat depan rumah saye 2 p0n dah ade k0lam~ kalau susah sangat nak asing kan~ angkut je sekali~ tapi tinggalkan biawak2 tu~geliii~besa2 gedabak pulak 2..charlie2~bahaye..~ memerang p0n tinggal jgk~nanti kalau die muntah..busuk~blalala..blalala..
JiNtEk0 : adeh~ banyak songeh pulak budak nie~ =.=''


p/s : sebenarnye nak cakap~ yang zie TAK NAK balek pSis~ bile dah bayar yuran siang tadi~ dah dapat kasut sepasang~ baru lah terase yang tarikh nak kembali k'pangkal jalan 2 dah dekat~ huuuuu =''(((
klw lah betul2 JiNtEk0 tunaikan WisH nie~ kuang3.. T.T mumy~ xm0 balekk~~ waaaaaaa...

5 comments:

kotak bulat said...

kalau blik psis nti..leh on9 x? heheh.. kb pun xlme lg dah nk blik study

fRaMe+LenSeS said...

nak pjm jin teko kamu leh? hehehe. ;)

EiZaRaZiErYa said...

kB~ boleh lah klw dpt blok asrma yg ade wifi~ kalau x~ susah ket lah~ nk beli password wifi p0n~ berat aty lah~ cume boleh 0nline kat kafe je~ ermm..tapi zie akn update jgk blog nie~ even terpkse pegi library~ or online free dekt jabatan zie~ huhu..

frameLenses~ b0le2..tapi lepas jin 2..tunaikn wish zie~ ehehe..wink3 >_<

ArulchelseA said...

tk agak2 permintaan tu..kih kih kih..demam jin tu..jin blah bersara...kih kih

nnt klau on9 bg tau la..kih kih..

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...biarkan dy demam~ padan muke die~ wwink3 >_<