Thursday, 30 June 2011

bEraNie Kaw Kan..??


0lla hell0 hai sume~
entry merapu kali nie~ menggunakan "aku" barulah tragis ket~ ngee =D


aku xsuruh kau datang p0n~!!

 apesal dengan kaw nie..??

aku xpernah suke kaw taw x..??aku lagi benci ade lah~

kau nie xtaw malu ke..?? dah lah datang tanpa d'undang~ dok bertenggek lagi kat sini~

ehhh..ko dengar x.?? menyampah lah aku teng0k kaw~

 kaw xpaham bahase melayu ke..?? 

nak aku cakap bahase ape lagi baru kau nak blah..??

ehh...aku rimas lah!!! kau nie~ menyakitkan hati aku je kan kejenye~ 

aku cakap blah~ blah lah~!!!






oiii jerawat~!!!

 ko dok bertenggek ape lame2 kat pp aku nie~ blah lah..

kiri kanan pulak kaw serang~ xhod0h ke muke aku jadinye~

nie mesty ko pakat2 dengan makcik kan..??


pt0tlah aku pon emo semacam je lately nie~ 

ahh~kau punye pasal lah nie~

benci aku tengok kaw taw x~??

blah..blah..blah....~~~~!!!!!!

dasar jerawat~!!

 kalau dah jerawat 2 jerawat jugak~

wink3 >_<

p/s : sebenarnye nak gtw yg xsuke~ jerawat naek kat muke~ tnde nak period lah nie~ huh!!

10 comments:

ArulchelseA said...

gunakan oxy ye..kih kih kih...

amnie azmira said...

mmg xbest tol kan klau jerawat nk mai..sekeh sikit sama dia..^_^

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...oxy..ok ke..arul? xpernah cube pon~
erm..tw xpe amnie~ 10syen.teman..kuang3..

kotak bulat said...

ahahha...marah kat jerawat..relax..kb pun ad jerawt naik ni..opps..kantoi seh

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...syhhhh~ sape yg dnga 2..diam2 je eh..ehehe..sape yg xbace habes entry nie~ mesty ingt zie mrh kat spe lah an..ehhehe..wink3 >_<

Mohd Izzar said...

rilex2 suda...hoho..
nti dia hilang la tu..hoho

EiZaRaZiErYa said...

ahhaa...saje je~ taip3..nk wat entry baru~ terkua cmnie~ kuang3...wink3 >_<

Azreen Shafila Abdullah said...

kawan2 ade jgk gne ubat jerawat clean
& clear..oxy pom ade..

maaf xde tips..sbb xprnah diserang jerawat..alhamdulillah.. hik3

bawak b'tenang yer Zie syg :)

Amiirah Cassan said...

header baru ! hehehee zie , haku pon ade masalah jerawat tapi alhamdulillah sejak haku tak mkn mknn berminyak dan kacang2 , dah okay dah ^___^

EiZaRaZiErYa said...

owh..untung lah eh azreen~ alaaah~ zie saje je wat2 em0 nie~ kuang3...mesty kes nak period nie~ dy dtg tnpe d'undg nie~nanti lepas dah period~ die hilang lah~ dan alhmdulillah~ xtinggal kesan(parut) cume smntre die dok kat muke nie~ rimas lah~ ehehee...
amiirah cassan~ ade upenye~ yg perasan~ kuang3...ok x..?? huhuuu..