Monday, 20 June 2011

abah : cAkaP dEnGan PeRdaNa MeNteRi <->_<->


olla~ hell0 hai sume~ come esta..?? pe kaba..?? ok~ b'cAkaP dEnGan PeRdaNa MeNteRi~ bukannye zie nk cite yang zie cakap dengan PeRdaNa MeNteRi , (memang x lah kan~ ) dah tu...?? cite  dia, kalau jumpe PeRdaNa MeNteRi nak cakap ape dengan die?? bukan2` bukan yang tu~ (bagus jugak idea tu~~ xpayah2..xpayah mengarut )

ni kesah zie adik beradik~ habit kecik2 dulu~ (sekarang ni dah kurang lah~) kt0rang kalau nak cakap pape dengan abah kit0rang~ mesty kit0rang tak0t sangat~ kit0rang akan cari m0ment yang sesuai untuk cakap dengan abah~ huhu.. biasenye..pasal duit lah~ contoh..?? kalau nak pegi r0mbongan~ or kat sek0lah ade jual susu ~ buku~ dan macam2 lagi lah mase zaman2 sek0lah dulu~mestylah ade teringin nak beli kan...?? s0~ kat abah je lah harapan nak duit belanje lebih~yang 2 lah yang paling takot nak mintax~ huhu..

pasai pa..?? pasai diri sendiri tu dah taw yang xbeli mende2 tu p0n xmati~ x dak effect pape p0n~ cume gataiii ~ mengada2 nak jugak~besa lah budak2 kan....dah tu pulak abah p0n garang semacam~ huhu..die jarang bercakap dengan kami adik beradik mase kecik2~sebab tu zie kate kuage zie nie~ maCam kuAge HaJi SiDek & aNak2Nya


yang gempak nye~ kit0rang akan practice dulu depan mak kt0rang ape nak d'cakap kat abah nanti~macam mane nak cakap~~ kit0rang tak0t salah cakap je~ tak0t cakap2 xlepas pulak~ nanti abah xkasi~  kadang tu~ practice depan mak kemain lagi~ berperenggan2..bile dah cakap kat abah~ suku perenggan p0n xsampai k0t~ ahahaha.... =,=''  tiap2 kali kit0rang practice depan mak~  mak akan kate" haish hangpa nie~ macam nak b'cAkaP dEnGan PeRdaNa MeNteRi " ^_^

sekarang nie je kit0rang anak beranak..(dengan abah lah maksudnya..dengan mak kawtim~ eh3~ kamcing~ehehe) dah macam makin cl0se sikit~ s0nok sangat rasenye bile dah makin cl0se dengan abah~ sekarang ni~ sejak2 lepas sPm lah..seb0k2 nak masok ipt mane~macam mane nak urus nye~ mase tu...rase macam baru dapat rase kasih sayang abah~ (T.T) isk..iskk...iskkkk...pape p0n~ zie sayang abah ketat2~ mak p0n same~ l0ve them..damm much~ :* muah3..

ngee =D ~~ wink3 >_<


p/s : lagu at blog ni~ insyaAllah akan selalu ditukar2...pasal tuannye dah pandai bosan2 denga lagu yang same~ ehehe..kalau xsuke~ bising~ bole pause lah eh~ maaf atas segale kesulitan~much love~ <3


8 comments:

Freaky said...

haha freaky selamba je cakap dengan ayah... x de nak berlatih sume tu :P

EiZaRaZiErYa said...

ahha..ayah freaky sporting kot~ abah zie x~ die garang~ xpernah senyum~ huhu..dulu lah~ alaaa..cm haji sidek betul lah~ boleh click at " maCam kuAge HaJi SiDek & aNak2Nya" utk bace entry sblm ni~ wink3 >_<

Botak said...

siap practice tu, hahaha., biasanya mintak duit kat mak je, kalau mintak kat abah confirm tak layan., wahahahaha..

cik sakura said...

kalau practice masa cik sakura nak mintak sesuatu yang berharga atau benda yang papa paling sayang..hehe..tapi masa nak duduk jauh ngan papa mama sebulan nak karang ayat..heee

dyielachan said...

omg! mmg sme la!!! kne tggu time yg sesuai nk bodek nk dpt duit blnje lbih..he3!

EiZaRaZiErYa said...

botak~ kadang tu mintax jgk kat mak~ tapi mak xkeje mane ade wet nak mintax lebih2 ~huhu

ciksakura~ amboi~ sebulan lagi tu~ ehehhe..

dyielachan~ omg~!! ade jgk yg sme~ huhu..

wink3 >_<

EYFAalias said...

hahaa. eyfa relex je cakap dgn abah. sbb abah eyfa sporting skit :p

EiZaRaZiErYa said...

ehehe...untung lah~ abah zie dulu x macam tu~ sume takot ngan abah~ ehehe.. wink3 >_<