Sunday, 5 June 2011

SeBak tg0k cD pErsNdinGn aNgah


mase first time tgok cd angah kawen (bab angah kawen owg sbh~ kami xikot..uwang nya ngak cukup~) terpkselah..angah aku merntau sowg2...nk wt cmne ag an...aku n ibu ase cdih cgt~ sebak je~ ketare giler lah muke angah at wk2 tu... kese0rangan...kesepian...ketakutan...kegelisahan..keresahan..sume ke2 nye lah terpncr2 at mke dy..

n td kami tgok lagi~ sebab nk tnjuk at abah..abah je yg belom tngok ag~ angah aku tunduk2 malu je~ huhu.. haishhh~ asenye kami sume thn sebak dlm aty msing2.sebab tgok angah aku cm 2..dy sowag2 at rntau owg.. sume pkt2 cover cun, macho je..xtnjuk pon perasaan dlm aty 2..huhu.. urmm..bile da tgok2 psl nikah2..snding2 ni..mule lah aku ni b'fikirn gatal an..ahaha..~

aku : syg~ klw ite kawen t an...wat sesi karaoke nk x..?? t bole ite duet~ >_< nt pakcik ngn spupu2 pon bole karaoke jgk~ dowg ske sgt 2..huhu
myl0ve : bole je syg~ xkesh pon~ ^_^
aku : ha...astu...nk grand ag..ite wt cbutn bertuah~ ahah...besenye owg kasi tapawe an..?? ite tka lah...ite kasi mnde len..tp ap ye..??
myl0ve : ha~ok2...ite kasi kete jela syg~
aku : hamboi~ bnyk wet awk eh?
mylove : kete sorong lah syg~ xabs ckp ag la...
aku : hurmm T-T mntg2 lah ite dduk kmpg ni..peneroka2 belake..nk d'kasinye kete sorong..?? dowang pon da ade belmbk lah syg oii...
myl0ve : ahaha...guwau jela syg~ ^_^ (ok~ again mylove wt sengal2 ubi dy~ ahaks~ ) 

ok~ back 2 cite td (aku klw xmelilau, xmelencong xsah~ ahaha ) lepas tgok cd 2..nk buang lah mo0d cdih 2..angah aku tnye psl maharja lawak~  tv at umah 2..xamek pon pakej mustika~psl sape sgtlh yg nk tgok channel bnyk2 tu~ aleh2 mak ngn abah je yg ade at umah..huhu.. jadi~nk d'jdikn cite nye maharaja aku bukn d'channel warna...tp d'U-tube lah cite nye~ ^_^ mklumlah...abg u-tube ry 2 ng0rat aku ngn cite kongsi~ tros aku lekat at dy tgok SeRu~Cun!~ n macam2 lagi lah..aku pon da confius....ape yg aku tgok ngn abg u-Tube~ ahah.. =P aku pulak da mls nk downl0ad~ semak je dlm laptop nih..huhuuhu.. wink3 >_<


p/s : aku de bace stu entry shbt blogger ni~ psl teknik2 pjuk aweks..ahah..nk tw b0le tengok siNi~
utk my syg~ t0long bace eh..?? ^_^

2 comments:

... said...

as salam..
haha. pujuk aweks.
oh..merantau kat sabah. haha. jumpa la kot kat sana. pakcik pun selalu ulang alik sabah. hehe~

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

datang ziarah dari dunia kehijauan blog segmen enche ben~

pakcik reader baru blog ni. berminat nak tahu perkembangan entri dan blog .maka pakcik follow. jemput singgah dan follow jika sudi~

ni entri pakcik~
cuma nak sampaikan..

1) kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit Arthritis. tu belum campur osteoporosis tau.

2) isu maki hamun berubah menjadi mengumpat

EiZaRaZiErYa said...

arigato' ^_^