Sunday, 5 June 2011

abah : iSytiHaR pEraNg



selepas je angah aku balek tadi~ aut0matiklah umah jadi sunyi~  psal budak kecik 2 dah xde utk wt bsing~ n kami stu family pon cm da xde mnde  nk diborak n d'gelk skn ag da asenye..selepas sepetang pecah panggung  dgn mcm2 cite at meja mkn d'dap0...huhu.. so~ aku kembali pade rutin aku~ bertentang mate ngn 'combi' myl0vely lappy~  d only adiah dr ma parents...dpt slps spm~


mulenya abah nk kasi bile aku da msok mne2 IpT...tp...bile aku sgt memerluknnye ketika bljr dikolej~ slps spm...mak n abah pon share lah..belikn aku natang ni..aku syg gile at natang nie...muah3..  orait lah..back 2 kesah perang aku 2...huh! bile abah dah istihar perang~~ ape agi... hangen lah~ aku kua 3...abah kasi 5...haiii..mne b0le jadi ni~ yah3.....adik kasi 7 at abah~ ahaha how it's begin..???

|
|
|
|
|
v

ketika aku tgh khusyuk mengisi b0rang2 yg abah soh aku isikn 2...

aku : qoh...qoh...qoh...
abah : uhuk..uhuk..uhuk..uhuk....uhuk...

diam lah sat~ then....

aku : qoh...qoh...qoh...qoh...qoh...qoh...qoh...


adeh~ xmau bnti pulak dah batok nye~ huhu...sakit dade teman...  ok2...adk ngalah~ urmmmm..... =''[


2 comments:

... said...

as salam..
haha~ batuk?
strepsil~
berkesan untuk menangangi batuk2 ;)

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

datang ziarah dari dunia kehijauan blog segmen enche ben~

pakcik reader baru blog ni. berminat nak tahu perkembangan entri dan blog .maka pakcik follow. jemput singgah dan follow jika sudi~

ni entri pakcik~
cuma nak sampaikan..

1) kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit Arthritis. tu belum campur osteoporosis tau.

2) isu maki hamun berubah menjadi mengumpat

terima kasih. update2 selalu ;)

EiZaRaZiErYa said...

ahahhaha...yup..batok je...
saje nk wt gempak ket..blaja dr blogger yg lbih senior~ ahaha.. ^_^