Saturday, 18 June 2011

first giveaway by cik putih


olla~ hell0 hai sume~ ehehee...zie bukak2 blog je..ade mesej kat shoutbox dari cik miMin~ dy kate dy tag zie~ lepas pegi usha~ rupenye dy join GA~ s0~ zie usha pulak owner GA 2 punye blog.. selepas meneliti sebab dan tujuan dy anjurkn GA tu..so~ zie pon nak join lah~ (cewah..berie je..) kene pulak adiah dy pon best tau...ehehehe... ^_~  ok~ at bwh ni banner dy~ klik je klw nk pg k'blog owner nye utk tau lebih lanjut ok~ ^_^
|
|
|
|
|
|
v

now~ zie nak tag sHeeDa  kwn baru dpt semalam..eeheehe.. kak iQa , mak andam~ pon bwu kenal semalam... and kak iLa jejak kasih semalam jgk....muahahaha... wink3 >_<

10 comments:

kotak bulat said...

kb tak pernah join GA.. hehehe...

mish nadeya said...

untglah azie :)

EiZaRaZiErYa said...

seyes lah KB..?? tipu~ ni..huhu..zie pulak xpernh menang GA atau pape lah...muahahaha...
ape yg untung nye kecik~

wink3 >_<

iLa VaNiLLa said...

nt akak join.. wait3..

iLa VaNiLLa said...

tq very much zie.. ^^

EiZaRaZiErYa said...

ehehehe...my pleasure~ wink3 >_<

iqa said...

Eiza...akak ni x pernah join GA ni...Kak Iqa x berapa pandai la dear...he he he...ni pes time nih...he he he...=)

EiZaRaZiErYa said...

ehehe...zie pon bkn reti na~ p..ikot jela syarat2 dy soh 2..sudah~ ehhee..zie pon..ikot2, tgok2 owg laen nye jgk..ehehe...join bnyk2 pon..xpernh menang ag akk..eheehe.. =,=''

iLa VaNiLLa said...

akak ila dh join... ^^

c i k p u t i h said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)