Sunday, 12 June 2011

CONTEST : GAMBAR KREATIF



hell0 hai~ ehehe...zie sje nk join contest yg cik aniey wat ni~ like usual~ nk tw or nk join~ click je banner 2... ^_^ ape yg zie tw psl gmba kreatif..?? xbnyk lah~ but... first~ ap 2 kreatif..?? kreatif ni adlh kebijaksanaan ite mengurus atau melakukn sesuatu hinggakn ia menjadi sgt menarik d'mate kite apth lagi owg laen~  (lebih kurang la) urmmm.... pd zie...gmba kreatif ni~ melibtkn 2 mnde~ kreatif mse mengambil gmbr~ kreatif mse mengedit~ jadi~ zie pertaruhkn gmba ni~ demi hadiah misteri~

|
|
|
|
|
|
v
taraaaaaaaaa~~~~~ ^_~ 


but still...zie xase gmba ni kreatif sgt~ just~ klw tnye knp pic ni cmni~ pic ni d'amek mse kami stu kelas celebrate birthday 2 owg classmate kami~  actually gf yg sowg 2 yg organise kn.. since yg sowg lg ni~ birthday dy awal sehari~ jadi kami sekali kn je~ ktorg p0n...xnk lah pulak dy t'ase birthday dy xd'clebrate an...

so~ memang bnyklah kengn mase 2..jadi zie edit pic ni style "a college of polaroids" .. d'mne...pic yg stu ni~ d'wt se0lah2 binaan dr bnyk2 keping gmba~ k0nonnye bnyk kngn2 indah berlaku mase 2..that's why lah zie gune teknik ni...so that  zie dpt tnjukkn yg bnyk memory terjadi time 2...sebab memang bnyk pon yg jadi hari 2...s0nok sgt~

ok lah..t'bnyk pulak bebel kali ni... zie nk tag nani & alice bab dowang pon ade dlm pic 2..
and zie nk tag syamin~ bab dy ade time ni jgk~

wink3 >_<


9 comments:

Sunah Mohammad said...

eh, nice lah gambar ni! tak pernah lagi edit gambar camni.. all the best ye~ ;)

SoLy SoLicious said...

nice2...g.luck !!

EiZaRaZiErYa said...

hehe...senang je edit cmni~ cume perlukn ckit kreativiti je...urmm..iNsyaAllah~ mudah2an lah...hrp2 ade harapnlah~ huhu.. wink3 >_<

anieysayangkamoo said...

terjahh ! nice pic ya ! semoga berjaya ! :)

EiZaRaZiErYa said...

^_^ yg ni yg zie tggu~ tuan tnh dah terjah~ ehehe.. arigato' wink3 >_<

syamin france said...

nice la o.k what.....tp npew santama kt blakang haha

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...syamin~ tq..an dy mang dduk c2...herry sje amek pic ni kasi nmpk sume.. wink3 >_<

Yong Sofea said...

nice! gudluck ye~ cantik tuuuu

EiZaRaZiErYa said...

huhu~ tq y0ng sofea~ ^_^