Monday, 20 June 2011

ALASANMU


olla~ hell0 hai sume~ xde mende nak cakap p0n~ just nak share lagu nie~ sesuai dengan melodic monday an~zie suke sangat~ sebab lagu ni banyak makne nye~ zie start layan mase zie form 4~ sampai sekarang suke lagi~jom layan~~



wink3 >_<


p/s : tiap kali denga~ tiap kali tu mesty rase sebak dan air mate bergenang~  =,='' mang cdih lah...layan mase putus cinte~ huhuhu...skg ni cdih jgk lah dnga bab tingat2 zaman kecewa dulu lah gamak nye..huhu..


9 comments:

alyn_venira said...

yup.. lagu ni mmg besh.. =='

EiZaRaZiErYa said...

ehehe...layan~~~ wink3 >_<

Siti Arfah said...

Bez lagu neh. :)

kotak bulat said...

penah gak lyn lgu ni mse muda2 dlu.. :P

EiZaRaZiErYa said...

ehehe..yups~ tw xpe siti arfah~
urmm..kB skg ni p0n..blom tue ag~ hehehe..
wink3 >_<

KM7 said...

Tahniah...anda menjadi follower KM7 yang ke 999.Maka KM7 pun dtg follow blog ni juga....265 TQ

EiZaRaZiErYa said...

ehehe...tq KM7~ wink3 >_<

akoo said...

hehe akoo suke jugak lgu neh =)

EiZaRaZiErYa said...

yeke..?? ehehe...ramai jugak eh yang layan lagu ni~ ehehe...wink3 >_<