Monday, 27 June 2011

geLaGaT



kelas 3cempaka kelihatan riuh kerana ketiadaan guru yang mengajar pada mase yang pertame~ disuatu sudut, kelihatan se0rang pelajar berwajah muram..

peah : alamak~!! aku tak bawak buku bM lah...tak dak pon dalam beg aku..?? 
joyah : hang nie~ cek betui2...hang jangan buat maen..hang conform ka hang dah masokkan dalam beg lepas siapkan keja 2..??
peah : eh, aku conform sure pasti lah aku dah masokkan dalam beg aku malam tadi~ =.=''

sedang peah kelam kabut~ tiba2..

senah : weyh peah~ buku hang ada kat aku lah~ aku pinjam sat taw..?? aku nk copy paste homew0rk semalam~ aku tak dan nak buat lah malam tadi~ aku penat sangat..
peah : lah~ hang nie~ buat kalut aku je~ laen kali bagitau lah dulu~ maen ambek je...cuak aku taw dak..?? cikgu n0reha x garang pulak 2..xnak bawak h0mework die~ =.='' 'aku penat2 buat...die tiru ja..?? hangen betuilah..'
senah : aku lagi cuak nie~ xsiap lagi nie~ aduh~ kalau boleh aku nak cut paste je weyh~ penat kot nak copy nie~ adehhh~
j0yah : 2 lah~ sapa suruh hang tak buat semalam?? sambil menjeling..tanda kurang senang dengan sikap peah
peah : hang janganlah pi ikot sebijik2 senah oii...nanti aku yang kena dengan cikgu n0reha pasai bagi hang tiru..~ =.='' 'bukan aku nak bagi p0n..hang yang mandai2 amek..aaaa..geramnya..'
senah : eheheheh..yela2..aku ubah2 lah sikit2.. ^_^

tidak lama kemudian..peah dan joyah pergi k'pejabat untuk menyemak senarai kehadiran guru~ mereka ingin memastikan samada guru yang sepat0tnya mas0k mengajar hadir atau tidak~ supaya senang mereka untuk merancang agenda~ sementara itu, d'kelas..

timah : senah~ pinjam h0mework semalam~ aku xsurelah jawapan aku betul ke dak~ aku tak0t kene marah nie~ t0longlah~ aku nak cek je..betul ke x..
senah : lah~ hang nie~ kalau dah b0leh jawab 2..betui dah lah 2..
timah : alahh~ b0leh lah peah~ merayu2 merengek2
senah : ermm..nah lah..amek buku nie~tapi 2 p0n bukan aku buat sendiri semua tu..aku teng0k buku peah~
timah : semak3...dan semak... alamak senah~ banyak nye salah~ aku tertinggal 3 soalan k0t~ mane aku nak selit nie..?? adoiii... dengan muke cuak~ resah..tak kan nak delete balek sume nie..?? letih k0t nak tulis balek.. T.T
senah : macam mana hang wat keja?? 3 pulak tu hang miss~mata dah 4 p0n xnampak lagi ka..??
timah : aku tiru jijah punye lah~ hang k0t yang xnampak~ aku kan xmas0k kelas lah semalam~ aku seb0k handle untuk hari sukan nanti~lupa??
senah : ahaha..ye xye... ^_^
timah : latihan kawad petang nie jangan lupa datang..??
senah : kalau xdatang..?? kene denda eh..?? 
 timah : mungkinlah maybe~ aku xtaw~ aku cuma train hangpa ja~misi kita nak menang kan..?? semangat lah sikit..datang taw..
senah : ehhee.baek sarjan~!! ^_^

~the end~

wink3 >_<

8 comments:

+_Miss.Jannah_+ said...

haha.. cikgu Bio Miss J dulu penah chop Miss J ni mesin copy..pagi2 kantoi copy homework member depan dia :p

EiZaRaZiErYa said...

ahhahaa...cite nie~ zie mandai2 karang~ based on pengalaman lah nie~ kuang3...tapi bukan zie yang tiru 2~ zie yang bagi tiru~ huuu..cdih je...tapi kadang 2..awk p0n niru juge~ ngee =D

Freaky said...

haha ramai gile nak tiru. kadang2 tensen jugak kan ? haihh sabo je la

kotak bulat said...

hahah...time skola dlu,org sellu nk tiru kb punye... :(
bile jawapn kb punya slh..dorg slhkn kb..err..nasib baik kb ni baik...lalalla~~

EiZaRaZiErYa said...

2 lah freaky~ memang 10syen pon~ huh~

kb~ same lah kite nie ye..?? huhu..tapi dowang xdelh slhkn~ dah kite pent2 buat~dowang senang2 tiru~ berani lagi die nk mrh kite~ hahaha.. wink3 >_<

cik pulau said...

pernah buat jugakk..
hahaha...
tapi masa kat u lagi bnyak buat..
zaman sekolah.orang yg duk tiru..
keh3

ArulchelseA said...

perhhh cuak aku baca..pandai ek..mcm penah aku buat dulu.. kantoi..copy paste keja membe..kih kih kih

EiZaRaZiErYa said...

ahahha..stndard lah 2...kan cikPulau..ArulChelsea~ tipulah klw xde yang xpernah buat slh satu gelagat2 dalm cite nie~ kuang3.. =P