Tuesday, 28 June 2011

aH~!! LupA !!


0LLa~ heLL0 hai sume~ cae passa?? nape mony0k2 je nie~ xmo..xmo..xmo mony0k2.. pagi2 nie kene senyum xperlu kata apa2..ngee =D orait lah~ hari nie~ zie nak mengarut pasal LUPA~ kenape, macam mane, bile, kat mane kite b0leh LUPA nie..?? moh usha2..


- KeNaPE boleh LupA ? -
sebab kite memang xnak fikir dan xnak ingat lah pasal 2..xamek tahu..buat xtahu je...s0~ lame2 memang LupA lah~

- maCam ManE boleh LupA ?? -
same jugak macam res0n kat atas~ tapi tambah satu perkara~ sebab kite dah benci or xsuke akan hal atau peristiwa 2.. dan dah minded set nak LupAkan~LupAlah jadi nye..

- biLe boleh LupA ?? -
sebab kita dah jumpe sesuatu yang lebih b'makne dari perkara yang memedihkan or ape2 jelah~s0 kite pon jadi xnak fikir~ xnak ingat..xde mase nak fikir~ xde mase nak ingat..then, senang2 lah kite LupA~ ye x..??

- dEkaT maNe kiTe boleh LupA ?? -
adakala nya kita sengaje LupA untuk eLakkan diri~ contohnya dalam situasi nak bayar hutang~kite xde duit~ xnak bayar..jadi kita buat2 lupe lah~ selagi orang tu x mintax~ kite ter0s2an buat2 LupA~ lame2 memang betul2 LupA lah..kuang3..

itu je dulu untuk untuk kali nie~ like always~ yang baek d'amalkan~ yang buruk d'buat hiasan~
wink3 >_<


notaCintaHati --- > klw nak taw pasal contest dekat sidebar 2 boleh tegok entry INI ~ kalau nak vote zie boleh LIKE PAGE NIE ~ then, LIKE PIC NIE^_^ tiada paksaan~ namun, keprihatinan dan kerjasama anda amat dihargai~ 



12 comments:

Mohd Hazwan Hashim said...

gua sering lupa pasal henset . dah bapa kali nyaris2 hilang :)

meisnani said...

ta pernah lupa reading ur entry =)

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..yeke hazwan hashim..?? susah jugak 2..huhu..
nani~ tq dear~ mee to0~ tapi kadang lmbt ket jenguk blog nani~ sorry 4 that dear~ ^_^

kotak bulat said...

eer..kb lupa la...ni blog sape ek? :P

ArulchelseA said...

aku selalu jugak lupa ni.. kdg2 aku pun tk tau nk komen..ala aku lupa apa aku nak komen ni....arrrhhhhhh...

Mohd Izzar said...

ingat lupa, sebab salu makan semut jew..haha^^

amirul.fareast512 said...

reyn selalu lupa letak wallet kat mane law taw duet tgh kering . ! wahaha , well , lagu zie bst ! da lame ta layan lagu nii .. huahua ..

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...parah jugak penyakit lupe korang nie eh~ ehehe..
mohd izar~ tw xpe..hehe..btw, thnks reyn~ ngee =D wink3 >_<

cik sakura said...

alamak terlupa nak tengok bloh arini..hehe..

Fiizya Aurora said...

penyakit lupa amt ler parah...

Muhamad Dinie said...

haish,lupe ni mnyushkan..hhaha..XD

EiZaRaZiErYa said...

ahahha...memanglah susah klw lupe~ huuhu..