Friday, 17 June 2011

teRk0mEn_MengoMeN_diKomEn =,=''


oLLa~ hello ai sume~ 

actually, zie xde mende pon nak tulis~ just nk kasi pndpt zie lah.. bile dah banyak sangat zie nampak pasal ni..alaaaa....xde mende pon..cume~~ tentang pengkomen yang meng0men owg yang terkomen.. (ahahaha...paham ke idak ni..?? ngeee =D)

alaaaa....kes ni..bile sip0lan...komen sip0lan..dan sip0lan kate sip0lan ni kate sip0lan camni... dan sip0lan tu kate kat sip0lan tu macam tu.. (ahahahaahaha...hamek kau~ conform fening ni..muahahaha..) mende ni sebenarnye..die berkait2 je...tp sume mndenye ni datang dari stu akar je... satu je punce nye..satu topik~ mengenai sip0lan yang kuakn statement atau ape2 lah hinggakan sip0lan mengomen  sip0lan tadi 2...lepas tu..berkait2 lah macam zie mengarut tadi..





bile sume dah bagi pendapat masing2...die dah jadi banyak2 topik lah pulak..bile sip0lan dah start komen sip0lan..dan sip0lan kate sip0lan ni kate sip0lan camni dan sip0lan tu kate kat sip0lan ni macam tu... so~~ begitulah cite nye~time ni nak salahkan sape2 pon dah xboleh dah... kite yang mengeluarkan pendapat kite ni lah~ kene pandai lah dalam meyusun kata~ ye...betull...sume owg ade hak bersuare..dan memang xsalah luahkan pendapat kite..nasihat..atau ape2 lah.. tapi..macam zie pernah cakap lah..xpayah nak jujur sangat ..tapi jangan  pulak menipu~  xde pon istilah tipu2 sunat ni....so~ pandai2 lah kite ye..menjage hati sendiri keluarge dan masyarakat.. (wahh...dah macam kempen hari keluarge xpon hari wanita sedunie..ahahaha.. bluerkk =P )

oraitlah~ e2 je kot...kepale sakit..xbole merepek panjang2...adios~  wink3 >_<


8 comments:

Cik Kamoo said...

ramai plak sipolannye ... he he he

azam said...

tak salah mengomen, terkomen, dikomen.....
yang baik dijadikan contoh.....yang kurang baik diperbetulkan

kotak bulat said...

err...sipolan..sipolan..jadi tak paham..hahaha..
@.@

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...cik kamo0 n KB pening ye..?? saje je wat gitu..ehehe..
urmm..yups..btl 2 azam~
wink3 >_<

shedameor said...

pening baca sipolan sana sini. hehe

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...klw bace satu2...peln2 phmkn..mesty paham..ehehe.. wink3 >_<

shedameor said...

haha, lepas ni nak fokus betol pulak :)

EiZaRaZiErYa said...

ehehe...bgus2...cmni ank murid cikgu..
wink3 >_<