Saturday, 4 June 2011

SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA..


Santai Bersama BEN ASHAARI

DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA ia ibarat diari yang menandakan saya masih bernafas hari ini dengan pelbagai detik-detik yang sukar dilupakan. Tak kira pahit atau manis kehidupan semuanya dicoret disini. Dengan dunia blog ini juga lah saya dapat menambah pengetahuan melalui entry2 bloggers yang lain. Dunia Blog ini juga banyak membantu saya menyedari betapa menariknya kisah hidup atau pengalaman orang lain ditempat yang lain. Ia juga buatkan saya lebih matang untuk mengenali dunia.



p/s : xtahu lah lebih ke xlebih 100pp ni..huhu...klw kowang nk join..click je banner at ats 2... ^_^ first time join segmen abg BEn~ selme ni tgok2 je...tibe2 ase nk tmbh follower n kwn2 bwu..
hope dgn ini dpt membantu...wink3 >_<

10 comments:

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

Fauzie Jasmani said...

Abg Ben ajak jenguk Blog Geng Hijau nih! hehe

UpProfits Latest Entry : Artis vs Bloggers | Cari pasal atau Publisiti Murahan?

solomolo said...

singgah sebelum segmen tutup...
happy blogging...
[^_^]

shopping2u said...

jln2 kt sini dri blog beng beng boom.. dan terus follow dia sekali.. :).. mampir sini deh ..

http://www.my-shopping2u.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan...
singgah dari blog BA...

da join yg semalam punya... hari ni cuma nak melawat blogger hijau... hee

,happy blogging...(^^,)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
dan Pemes Versi Nadh


rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

piko said...

hye geng hijau.. jalan jalan sini dan ikut awak..:)

EiZaRaZiErYa said...

terima kaseh..tq..arigato'..kamshamida..
at sume rkn blogger~ zie hargai sgt kowg singgah sni...n pd yg follow...zie pasti follow blek~
nice 2 know u'll.. tq jgk at abg ben..psl join segmen dy lah dpt kwn bawu nih >_< wink3...

apisv2 said...

mengunjungi blog korang.
dtg dari blog abg ben;D

apisv2.com [GO]

Farid Ahmad™ said...

Salam kenal. Jemput singgah blog ciput saya :)

http://rilek-sat.blogspot.com/