Thursday, 30 June 2011

Contest Crazy Picture by IlaVanilla




0LLa~ hell0 hai...ok~ melihat banner dan title entry nie~ zie nk j0in contest akak iLa nie~ dah beberape hari lepas k0t die ajak j0in~ maaflah kak~ zie xtaw nak pertaruhkan gamba ape dan yang mane ~ banyak yang crazy time kat hostel..tapi xbertudung pulak..huhu..k0rang nak taw lebih lanjut b0leh klik banner at atas tu..
ok~ now zie redah je contest nie dengan pic nie~ 
|
|
|
|
|
|
|
v
[ snap before keluar dengan mak pegi pasar malam..mintax mak belanje..sebab dah lulus test kete..ngee =D xtaw nape wat muke camnie..buruk kan??adeh..name pon..crazy~]
[snap mase nak pegi amek dermasiswa yayasan perak~ tunggu abah siap lame sangat~ vro0m3..jom merempit~ ngee =D ]
[ ade yg b'cnte~ ade yg maen mate~ ade yg belagak gangster~ zie lah 2..kuang3..ni WAFIRI~ geng2 terbaek kat sek0lah dulu.]
[nie dengan myR0omate sem 1~ kt0rang nga xde kje nie~ lect xsmpai2 mulelah crazy an~kadMatrix p0n pakai yang palsu lagi nie~ bwu first week start blaja dah crazy~muahahah..]


amacam..?? ckup crazy x..?? huhuhu...sebab xb0leh letak pic orang laen~ nie je pic crazy yg menutup aurat~ yang freehair kat hostel 2..belambak lah~ sure crazy punye~ muahahaha..win3....ops silap~ wink3 >_<


p/s : kak ILa xcakap limit pic p0n~ so~ zie pon crazy jugak~ letak pic crazy banyk2..hope xkene reject lah~
kuang3..

9 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..mmg nmpk crazy nie~~ heheh..

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...ade chnce lah nie ye...kuang3..wink3 >_<

iLa VaNiLLa said...

wah.. gud luck dear... ^^ comey gambor2.. har3..

anyway, doakan Mr V tuh berkenan.. huik3

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..tq kak~ amin2.. ehehe..wink3 >_<

iLa VaNiLLa said...

tarikh tutup 31 Julai niyh.. tgu taw.. ^^

EiZaRaZiErYa said...

eheheh..mase 2 zie dah kat pSis~ insyaAllah akan selalu alert~ ^_^ tq~

Nurulhuda said...

gudluck...
singgah la blog huda..=)

MAISHARAH said...

gud luck!!1jom tgok pic sy plak

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-crazy-picture-by-ila-vanilla.html

iLa VaNiLLa said...

terima kasih join... ^^

sudah ada pemenang.. sila cek anda kew yg bertuah??

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/08/pemenang-1st-contest-ila-jeng3.html