Friday, 24 June 2011

tiDakKuSanGkaTiDakKuDugA


0lla~ kawan2~ zie dah penat sebenarnye nie~ zie ingat nak tid0kan combi~sebab dah pening kepale mase bW tadi~bile bukak banyak2 tab~ lagu2 yang ade kemain kuat pulak~meganggu ket lah tgh2 malam nie~ bercampo2 pulak~ dah macam 0pera cine~ huhu.. xpelah~ zie bukn nk cakap pasal 2~  zie sangat3 xsangke dan xduge~ zie akan dapat f0llower seramai nie~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
taraaaaaaaaaaaaa~~ ^_^

sebenarnye zie xpernah letak harapan setinggi nie p0n~ zie dah puas hati dah~ eh3...kowang janganlah unfoll0w pulak..zie suke~ lagi suke rmai2 kawan~ehehe.. sebab yang foll0w zie sume nye setie~ rajin komen entry zie~ walaup0n entry 2 pnjang macm karangan StPm~ huhuhu...

sebenarnye zie jugak~dah niat nak kasi topup kat lucky foll0wer 2..eehehe...tapi amount xtw lagi lah~ 5 ringgit pon jadik lah dari xde an~ tengah xdak duit nie~ yuran pon xbayr lagi tw..huhu.. jangan marah eh~ jangn kecik taw...ape tunggu..?? moh le trjah that lucky follower~
|
|
|
|
|
|
v
jeng..jeng....jeng.....

kik sje header dy nie utk k'blog dy~to syira~ tahniah sebab jadi foll0wer zie yang k'300~ please tinggalkan email kat kotak komen entry nie ok~ zie nk kasi num t0pup 2~ oraitlah kwn2~ 2 je malam nie~ zie dah ngantok nie~ mau tid0~ adios~ wink3 >_<




9 comments:

kotak bulat said...

nk nombr kb ye.. lalalala~

mumui said...

congrats!!!hehehe..

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha..kB nak ke..?? ehehe..jwab dulu~ jwpn zie 2 betul ke x..?? ramai yang sokong ape~ramai yg teka org yg sme~ ehehehe...
tq mumui~ wink3 >_<

syira said...

wah, thanks so much zie..
tak sangka syira akan diberi penghargaan setinggi 1ni! *terharu jap.
hehe
ni email syira
norsyahirahabdrazad@yahoo.com
buat susah2 je
thanks again, dear!

EiZaRaZiErYa said...

orait~ tq jgk~ ehehe...ah niat kan~ kene buat lah~ nanti kalau zie dah emailkan~ zie gtw at shoutbox syira k? wink3 >_<

Miss Xyz =) said...

wow! dh byk followers dh.. ni yg jeles ni.. hahahaha XP

EiZaRaZiErYa said...

alhmdulillah~ time kaseh kat sume yang sudi f0ll0w blog yg xseberpe nie~ zie hargai sgt3 kesudian sume nk jadi kwn zie~ wink3 >_<

alif haris said...

wah da 300 :) tahniah ye ^^

dpt topup lak tu .. wah nk jugak .. hahaha :D

EiZaRaZiErYa said...

alhamdulillah~ huhu~ nak eh~ tggu lah zie wat segmen or contest~ mase 2..adiah lagi best~ hehe...wink3 >_<