Tuesday, 14 June 2011

meRemPaT LaGi


olla~ hell0 hai sume~ehehe maaflah semalam zie xblogwalking berie2 beno..bab kalut layan juvana.. dekat kul 3 bwu zie tdo..bab lyn latest episod n0ra elena pulak..muahahaha... kene pulak xase nk tdo~ mgkin bab siangnye dah tertido mkn ubt batok.. (bab abah yg suruh ok..klw x..xmkn nye...uhuhuhu..)

ok~ skg ni pon zie xboleh nk blogwalking berie2 beno ag.. pasal zie nga merempat at cc ni...huhu..ye..again~~ n reason yg sme jgk...uncle 2 lah...tapi kali ni dy xbuli zie soh drive sne sni~ but zie bnyk rileks je...cume kali ni dy sebok nyembang...haishhh...rimas lorh..


naseb bek..ad sowg mmat ni ikot same~ n nseb bek jgk lah yg dy 2 kwn kolej dlu...uhuhu..ok~ at first mang zie xcam dy...zie just ase cm kenal mke 2.. (ye2..zie sume ckp kenal.ahahaha...) but then. dy confess yg dy classmate myl0ve..so..lege lah ket ase bab ade lah kwn nk borak...huhuuhu..

hurmmm~~ less0n aryni~ bese2 je...zie p0n xase stress sgt cm slalu~ cume ade lg lah wat silap2 tu.. yelah...melayu mudah lupe an..huhu.. urmm..mne smpt zie ziarah lah latest entry kowang....klw x... nanti zie smpai umah lah zie geledah blog kowang..muahahaha.... (bunyi cm ade niat jht je..huhu..) bukn ape..pasal zie xley lme2 at cc ni~ krg xpsl2 terlepas bas yg ni pulak...huhu..

"elleh..xde mnde p0n entry ni~ sje gatal tgn.." kate sowe aty~

wink3 >_<


4 comments:

Miss_Yanfie (,")(",) said...

I love Drama Nora Elena ^______^

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...best an..?? zie ngt nt nk cari novel dy~
mesty ag best bace novel dr tgok cite nye..huhu..

wink3 >_<

hana sudradjat said...

saya pun x suka makan ubat batuk.kalau makan,mesti sebab kena paksa.hehehe

EiZaRaZiErYa said...

ahah...zie bukn ubt batok je...segale mcm ubat...satu pon xsuke..klw mkn...memang sebab kne pakse~ huhu... =,=