Sunday, 12 June 2011

s0rry 2 Say LaH


hello hai sume~ actually zie da letih ni~ tapi~ zie nk wat jgk entry ringkas ni~ just nk ckp at shbt2 blogger sekalian~ kepada sesape yg kne follow ngn zie... especially yg tka link ngn zie~~ aty2 lah klw nk post entry 2....


sebab nanti kowg akn nmpk mke zie komen at c2..muahahahaa... lagi2 klw ade je mnde yg terlints dlm pale otak ni nk nyemak at entry kowang 2...huhuhuhu... paling tidak pon..zie pasti akn tgglkn jejak at shoutbox kowang~ bersabar lah eh..jgn jemu tgok mke zie tw~ =P

s0rry 2 Say LaH eh~~ bile zie xde kje~  zie pasti akn blogwalking~ 

wink3 >_<

4 comments:

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

suka dgn blogger yg ramah tamah ni..bila2 masa je boleh tinggalkan komen...nice girl lah U.

Salam singgah terjah dari blog Sharifdezz..

EiZaRaZiErYa said...

^_^ tq~ snok dpt b'kwn~
rjinlh jengah blog xseberpe ni~

wink3 >_<

FatimahZahra said...

bagus2 , sangat ramah , rajin2 la komen, suka kita tgk orang komen2 ni :D
nak jadi ramah jugak, tapi tak sempat nak jalan2 tinggalkan comment, sempat baca entry je selalunya. haihh --"

EiZaRaZiErYa said...

huhu...thnks~ alaaa...xpe..ckuplah tinggalkn jejak at shoutbox~ so better dr silent reader~
bab rmai jgk yg prefer bnyk komen dr bnyk follower~ so..kite as follower downg..xkn xnk komen~ utk ap jgk ite follow~ haruslah sebab ite nk tros keep up 2 date ngn blog owg 2 an..so~ leave a comment..

wink3 >_<