Friday, 3 June 2011

untuk first Time kaliNye

ap aku nk mepek kali ni...?? ok~ aku nk ckp.....best upenye bwk kete ni~  =D tp ag best kot jd pnumpg nye… except..dlm kes aku..mesty pnumpg aku, means uncle yg dduk sblh aku td…xsnok~  sebaliknye takot…ahahah..maklum sjalah aku ni an pemegang lessen Lambat +- lembab…ahaha...

urmm..xphm ke ap aku ngarut.? Ok…aku ckp psl aku pg blaja kete td… yela..aku ni an pndai sgtlh bwk kete ni..mang da selalu sgt..jd pentumpg aje..owg len yg bwk kete…hahaha da 2  pulak xpenh dduk pon at seat driver 2…(ok..yg 2 aku tpu…pnt je..tkt tlg start enjin..) ahahah.. :P 


mule2 sekali~uncle bebel2 at aku..psl 2 psl ni...astu dy soh aku jln k'dpn n k'blkg~ dekt 3,4 kali jgk~ mase 2 pon..da mcm nk luruh jntung aku~ haha..yela...ade pulak kete parking at dpn n blkg kete 2...adeh~ klw terljk cne..?? x ke terlanggar..?? naye la aku~huhu.. uncle bole lah ktawekn aku~ this is my first time lah unlce~ lupe ke? huh! lepas je pd 2....dy soh aku bwk at jln besa sekitr situ~ adeh~ sekali lagi aku trik nfs pnjg2..sebaek je knderaan 2 berjalan~ uncle tros2an bg arhn on wat 2 do...

bile nk tka gear~ nk bg signal~ nk ptong~ sume nyelah~da dket 5,6 kali pusing2 jln yg same~ aku da mkin yakin~ ahahha....drpd mule2 bwk td..diam je..n sgt fokus pd pmnduan.. (berhemah an~ >_< ) lme2 aku ad b0le sembg2 lak...wah...~ nk UP lagi..?  aku xpyh time arhn lg da dr uncle~ sume wt sndri~ (ok 2 mse last b4 aku setop at kedai uncle la.. ) ngee =D  btl ckp abg aku~ bwk kete ag senang dr bwk moto~bab moto kene imbang bdn~ 

selaen dr bwk kete 2....td first time jgklah aku ase cm myl0ve sgt loving n caring gile tuttut~ at aku~ ahaha.. yela...1 bab aku xsht...2 bab aku cite uncle 2 gtl an..?? huhuhu...  3.. (urmm..ad ke..? ) ok..mybe dy wsau aku an bwu first time nk bwk kete..huhuhu..  i ok lah syg~ tgok...sht walafiat ag ni...(eh..bkn dmam ke..? ) urmm.. tp tadi ad la sekali mati enjin mse at smpg 3...ahaha... =P abis 2 i tkotlah~ tkn minyk bnyk2 terlajak kang...u twlah i an..? bukn reti bwk selow2~ xpsl2 je driff nt... ahahah.. =P 


urm..xckup 2....td jgk~ first time lah...aku nmpk squirrel men lompat2...ahaha... dy men2 at bumbung umah kecik at blkg umah...aku pndg je dy~ smbil ttup mlut~  (ahaha..tkot dy lari~ =P ) comel lorh~ ase nk tgkp je~ urm..np la squirrel xmnje cm kucing~ huhuhu...

ok~ enough lah psl cite first time aku 2...hahaha....yg pntg~ abah~ adk nk kete~ bluerkk =P  n 2 u syg~ i lebiu~ =D sowi lah wat u wsau manjang psl i.... >_< wink3..!! haishhh... penatlah~



2 comments: