Monday, 27 June 2011

ApELah maSaLah maTe oRaNg Laki niE?? !!


0lla~ hell0 hai~first sekali nk mintax maaf~zie em0 ket hari nie~  zie heran lah ~ApELah maSaLah maTe oRaNg Laki niE??

 

nak zie buat macam mane baru die xmenggatal..?? "die" refer 2 uncle tue gatal xsedar diri yang zie pernah cite dalam entry sebelum nie~ nak kate zie pakai ketat~ xketat p0n~ nak kate pakaian zie pendek~ labuh je..tutup punggung~ atas lutut pulak~ ke salah saiz badan zie nie..?? kurus sangat karang p0n susah. aneroxia pulak.. bile dah chubby2 camnie....mule lah die nak usha atas bawah..

ataup0n die nak zie nie gem0k gedemp0l~ lemak menggelebeh~ muke bayak2 jerawat?? hitam legam...??kalah negro0 or indian~ jongang?? juling..? sengau ?? gagap..?? terencat..?? baru die xmenggatal cmni..??!!!

ermm...k0rang heran ke..? ok~ kesahnye..tadi lepas balek dari test jPJ~ ade cubaan meraba2 dari orang tue xsedar diri 2 taw x.?? zie dah xtahan lah~ kene pulak myl0ve macam salahkan zie~ zie xbuat pape p0n~ bukan zie yang gode2 die~ sikit pon xbekenan lah~ die yang gatal2..salah zie ke..?? 

akhirnye~ zie decide mengadu kat abah~ bef0re nie mak je yang taw~ zie p0n ape lagi~ menangis2 cite dari A-Z..~ abah pulak dah fikir2 nak saman je orang tue gatal 2~ abah ingatkan memang dah ter0k sangat meraba zie~ tapi sebenar nye~ cuba2an sahaja~ tapi zie tetap xsuke lah~~!!!! kalau k0rang pon xsuke kan..??  heishh~ kalau dapat lah zie tumbuk tampa lempang sepak tendang terajang die laju2...baru puas haty nie taw~ huh!!

tapi~ zie lege yang test jPj tadi LuLus~ 2 jugak b'makne~ zie xpayah mengadap muke orang tue gatal nie lagi dah~ xpayah nak ulang2 test yang menyengalkan 2 lagi dah..ermm.. cume test mot0 pulak lah~ xtaw bile b0leh amek~  next week dah kene kembali k'pangkal jalan~ pulang semule k'pSis~ heishh~ nie p0n satu hal~ xsuke3...xm0 balek boleh x..?? ermmm..yuran p0n xpegi bayar lagi nie~ adeh~

kalau boleh~ zie nak amek test m0to kat kedai laen je~ dah xsanggup lah~ ermm.. tapi cian abah zie taw..tengah pening 2 nak buat macam mane~ zie kalau boleh~ nak tuka kedai laen jugak test mot0 nanti~ myl0ve pon bising sangat suruh tukar kedai laen~ =((((  abah~ pleaseee~~~ at least~ abah jumpe lah die~ tunjuk muke bengis abah 2~ kasi warning sikit~ mesty die cuak punye~ ermmm...  =(((((((  xp0n abah jelah yang anta adek pegi blaja mot0 nanti~ xmau naek kete dengan die lagi~ nanti mule lah ajak pegi kL lah~ ip0h lah~ eee~ mintax pensepak name nye 2..~ arghhhhhh~bengang gilerrrrr~~~
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...


7 comments:

NasZ said...

meh saya sepak dia..teruk betul..isk2..bengang ni..

MOHD NASER.com

EiZaRaZiErYa said...

nasz bengang~ zie 2,3,4 puluh kali gnde bengang nye~ hah..el0k sgt lah 2..belasah die..nanti zie blnje mcD~ ngee =D

izyan yasmin said...

hee . dah tua tua pun xmlau. karate jr dia

kotak bulat said...

ish..mne alamt kedai tu? meh kb pegi sana..nk tgk gak muka uncle tu..huhu

Mohd Izzar said...

cantik sangat kot..haha..
cuba pki selekeh2, comot2..haha..
tak pon ckp la..ada teakwondo talipinggang pink..heheh^

EiZaRaZiErYa said...

min~ ermm..tw xpe~ cdangnye mang cm 2..huhu..

kB~ ermm..mang adse t'pk nk snap gmba owg tue 2..tnjuk kat korang~ tapi xde chnce lah..huhu..

mohd izzar~ xde mkne nye lah~ seselekeh yg b0leh tw zie dressUp~ huhu..selonggar2...selabuh2..yang mungkin~ agar xde ruang mate dy menggatal~ tapi xjalan~ dah gatal 2..gatal jugak~ bengang je..
xpasal2 je zie nagis2 cite kat mak abah~ huh~~!!

Juaina Falihin said...

sy pun de gak kena gangguan seksual but ni mlalui kata2.. pnat nak layan.. dah la cikgu yg ajar bwk kete, lg stress