Friday, 24 June 2011

WANNABE


0lla~ hell0 hai~ sume sihat2 ke..?? tadi zie bW~ sampai kat satu blog nie~ dy ade letak vid~ memang klaka habes~ xtaw lah kalau korang dah penah tengok~ si mat lutfii 2~ tapi zie baru teng0k tadi~ kreatif dan inovatif lah die~ huhu..sampai tegang ot0t2 muke nie~  sakan sangat ketawe senyum2~ gelak golek2~tgok vid dy 2 taw~huhuhu..

ok~ so now~ zie nak share vid budak2 yang gile miming nie~ dalam banyak2 vid dorang~ vid nie je yang nampak sen0noh sikit~ and kiut~ dan memang kelaka habes~ moh leh tengok~
|
|
|
|
|
|
v
m0ym0ypalaboys~


wink3 >_<

9 comments:

NasZ said...

pernah dengar..tapi jarang tengok..huhu..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : SAMBUNG CERITA INI ...

EiZaRaZiErYa said...

ehehe...klaka k0t~ orait~ zie pg usha dlu~ wink3 >_<

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hahahaha, sumpah lawak. dh pernah tgk video ni dlm hp kwn.

iLa VaNiLLa said...

har3.. sebgal jewp !

EiZaRaZiErYa said...

ehehe..tw xpe~ dah lame dah tgok~ saja nak share ngn kwn2~ eheh..lawak an..but cam comey2 jgk lah..huhu..

Miss Xyz =) said...

gediknya boys2 tu.. hahahaha XP

EiZaRaZiErYa said...

ahhaa..tw xpe~ lawak je~ kdg tu~ klw dnga lagu nie~ase nk ajuk care dowang nari~ memang ingt kt dowang nie lah..ehehe..

kotak bulat said...

femes budak ni kan..ramai nk niru dorang ni... huu..zie..nnti kita buat miming gak nk? :P

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha..tw xpe~ dah bnyk dah buat KB~ tp freehair~ sebab suke2 ngn membe2 je~ xkn nk upload at utube pulak~ lagip0n segn lah yang~ ehehe...klw nk wat dgn kB p0n bole~ tp nth bile b'jmpe nye ye~ huhu..