Wednesday, 29 June 2011

abah : apE jaDi HAri iNi


 
[naek moto dengan abah~]
[cuace pagi tadi memang mendung~dalam perjalanan~ tibe2 hujan~ ]
[separuh perjalanan~hujan reda~ xlame..sampai k'bank islam~ter0s  bayar yuran]
[dah setel kat bank islam~ bayar kat bSn pulak~ ]
`
[dah setel hal yuran~ pau abah mintax nak beli kasut~dptlah jugak sepasang ^_^ ]
[abah tanye nak pegi mane lagi~ xmau pau lebih2..menagis nanti~ duet habes~ kuang3..s0~ajak balek je..]
[hari makin panas~ jam p0n menunjukkan dah tengahari~abah p0n naek lapa~]
[singgah kedai mamak~ makan nasi xberani~nasi putih lah 2.. ]
[dah kenyang~ balek ~ ]
[xbalek rumah ter0s~ abah singgah kedai lesen 2..kedai lesen nie~ tanye pasal bayaran lesen~ sebab ade mslh ket dengan orang tue gatal yang zie amek lesen 2.. ]
[bincang dan bincang dengan sebuah kedai nie~ abah pulak daftar nak amek lesen kete~ =D ]
[then, kami p0n balek~b0rak2 lagi atas mot0~ ]
[sampai kat rumah teros terbaring dalam bilik maen combi~ dan kua lah entry nie~ ]



p/s : gamba2 nie semua pakcik go0gle yang kasi~saje je wat cmnie~ malas dah nak taip~ letih~ 
wink3 >_<

10 comments:

Elih Japahar said...

Suka entry ni :) ade jg org tua gatal ajar memandu tu ye..

baca sini pulak Seluar Dalam 1Malaysia paling Laris Dijual

EiZaRaZiErYa said...

ehehe...asenye~ sume yg ajar memndu gatal k0t~ huhu..orait2..

ArulchelseA said...

dah lulus kan..ke blum... kih kih..

cantik rumah...ni nk g jalan raya nnt ni kih kih kih kih

EiZaRaZiErYa said...

lebih bayaran 2..supp0se 2 ..utk test mot0 nanti lah pulak..tp die kalut2 mintax lagi~ memang lah dah lulus kete~ die xnk kua kan P kete 2..klw xbayr lagi 100 lebih~ memang lah boleh bayr..nak cash tros blnce 300 tu pon boleh~ bagi langsai ter0s~ tp dah t'gndale cmnie~ nk tggu zie cuti sem ag bwu boleh test mot0~ abh bengang la~ dy xhnlde btl2..nak smpai bpe ribu bwu dpt kua P kete~ 2 yg abah survey2 kdai laen..nak fight dgn org tue gatal 2~ ngee =D ..rumah 2..dari g00gle je lah~ besar sgt 2..rumah zie kecik sikit~ mne ade tingkat2 cmnie~ kuang3..wink3 >_<

29 June 2011 19:44

~Sya~ said...

entry kreatif...

safwanmahzin said...

saye baru je dapat lesen..ha3

Akulah Pak Lan said...

combi tuh apa?

EiZaRaZiErYa said...

sya~ ehehe..tq~
safwan~ yeke..?? same lahh kite ye..?? ehhee..
pakLan~ combi 2..my lappy lah~ ngee =D wink3 >_<

fRaMe+LenSeS said...

entry ni sangat comei.. wiwiiittt. nadh suka. hehehe

EiZaRaZiErYa said...

ehehe..tq nadh~ nie entry orang malas lah~ ehehe..kene jugak lah dgn wordlessWednesday kan..?? wink3 >_<